reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, nie przegapiłam. Dzisiaj sobie skubnęłam dwie porcje:-p Ja nie jestem w ciąży, a i tak nie lubię trafiać na takie zdjęcia. I nie czytam wiadomości o kolejnych skatowanych dzieciach:-( Ja też będę blokować takie zdjęcia. Tylko nie wiem jak, będę musiała pokombinować
Smerfetko, pytałam się, ale Gosia miała za gruby rzemyk, żeby to dobrze wyglądało. Apart też chyba sobie wprowadził takie grube skórzane bransolety, można na nich zamieszczać beadsy
Bietka, witaj
Bobo, nadrabiam zaległości w zdjęciach dzieciaczków, do Ciebie jeszcze nie dotarłam:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dżoanka, przy kazej fotce i wpisie jest ta strzałka taka, tam rozwijasz i jest ukryj zdjęcie. masowo niestety nie da się zablkować, a szkoda.

bobo, ja też byłam blondasek, szkoda, że nie zostałam taka :(

smerfie, to dla Was, bierz ile chcesz :)

bietka, dobry :)

Matruś, jesteś z nami?

Bobo, według wszelkich znaków na niebie i ziemi (czyli wg plamień) to @ powinna przyjść w czwartek.
Anisiaj, ja słyszałam, że Ty wygrałaś przetarg na robienie pączków

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anisiaj ja dzis na obiadek gotowiec no prawie bo robie kebaba ;) a paczki hmmm zrobilabym ale kurcze nigdy ich nie robilam i obawiam sie ze moglyby nie wyjsc... ale zastanawiam sie czy nie zrobic faworkow tylko nie mam sprawdzonego przepisu...

dzoanka &&& zeby @ poszla precz ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry