reklama

Nasze sprawy...

reklama
ojjjj smerfetko to nie wiedzialam . przepraszam jesli urazilam :(
a ja juz zdjec nie ogladam bo jest ich tyle ze szok. ale powiem wam ze duzo jest dzie gacie jej widac haha ubierala takie spodnice albo nogi tak dawala ze galoty bylo widac :-D myslicie ze powinnam powiedziec m zeby usunal te zdjcia z nia?

bobo spokojnie nie urazilas mnie bo nie ma czym, nigdy o tym nie wspominalam bo jakos nie bylo okazji a kontakt utrzymujemy ze wzgledu na dziecko, ex robila m problemy ale ja go motywowalam zeby walczyl i walczyl w sadzie i teraz jest ok. Ja poznalam m jak juz nie byli razem zebyscie nie pomyslaly ze rozbilam zwiazek...
co do zdjec to moze m nawet nie wie ze one tam sa, zapytaj czy sa mu potrzebne bo jesli niech usunie bo zabieraja miejsce na dysku ;)

kurcze nie mogę się ogarnąć ;-)

jedna ex mojego m - w której była baaaardzo zakochany była ładna, naprawdę... niska, drobna brunetka, z ciemną karnacją, a ja??? ja wysoka blondynka !!!! :szok: heheheheh i nie filigranowa :-D nie mamy w domu jej zdjęć więc nie dodam - ale mamy temat :) wspomnienia mi wróciły - ile ja walczyłam żeby wymazać "ją" z naszego życia........ ale to dłuższa historia na g :-p

anisiaj no to robisz te pączki czy nie ??? hehehehe

bobo
widziałam widziałam zdjęcie Milanka :)

reklama
smerfetko on wie ze te zdjecia tam sa bo sam je tam dawal. musze mu powiedziec ze ma je usunac.
bietka widac Twoj m woli blondynki hihi:)
ale powiem wam ze mimo ze juz z nia nie jest to jakos tak kluje w srodku jak sie patrzy na te zjecia ich razem. tez tak macie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry