reklama

Nasze sprawy...

Witam się i ja!:-)
Dziś czuję się prawie znakomicie,hehe gdyby nie ten bok,ale już przeciwbólowych tabsów nie łykam.
Co do byłych m to znam jego byłą żonę,ma z nią syna w wieku mojej Kamilki.I to ja go motywuję tak jak Kinga co do relacji z synem,mój m też ma cały czas pod górkę z ex,syna ostatni raz widział jak ja tą flądrę i młodego ściągnęłam groźbami do nas do domu.A było to około 8 lat temu.Ta cholera nawet nie chciała powiedzieć,że mój m to jego ojciec,a Szymek to brat(i nie powiedziała!)
Mojego ex m mój też zna,widzieli się i nawet pili razem,bo ex sto lat temu przyjechał na moją wyraźną prośbę do Ewelinki i Michałka.Mój m przede mną miał 2 kobiety,znam jedną,a ja miałam kilku facetów(żadne tam poważne związki) i m zna dwóch.
Nie ciągnie mnie by zaglądać na profil ex,m też tego nie robi.I tak jak ja jest cięty do bólu na ex za to jak został potraktowany.

Co do faworków to ja mam sprawdzony,wychodzą super,kruchutkie i chrupiące mniaaaam!!!Wieczorkiem na g napiszę przepis.

No i w przeciwieństwie do was żadnych doktorków czy innych nieoglądam niestety,tylko teraz boba budowniczego na mini mini.

reklama
Ja jestem ale pospalam sobie i wcale nie czuje sie wyspana, chyba dalej sie poloze jeszcze na godzinke bo pozniej wraca mezus wiec zajrze do Was pewnie wieczorkiem ;)

Martus halloooo odezwij sie do nas

Dzień dobry ja dziś byłam z malą na usg bioderek bo zawsze coś i zapomninałam a teraz najwyższy czas ale wszystko super ma śliczne bioderka kupiłam ubranko do chrztu bo kuzynka miała mi pokazac swoje ubranko i gdyby mi sie podobało to miała mi pożyczyć ale nie odzywała sie ja sie prosić nie będę poszłam i kupiłam ale drogie 150zł sukienka i płaszczyk :szok:ja kiedys widziałam po niecałej 100zł komplety ale tam byly tylko spodenki i bluzka a ja chciałam sukienke no i mam ;-):-) także tak nam dzień dzis minął zaraz prasowanie i wieczorem moze do kolezanki podjade bo musze ustalić z nią co i jak o której zaczniemy pieczenie i robienie sałatek etc:sorry2:ide was troszku poczytać

Wiola fajnie ze zajrzalas ;) ostatnio cos nas zaniedbujesz ;-)

bietka wlasnie co z sunia ??

Ja spalam od 14 z pol godzinna przerwa a nadal spac mi sie che ... mezus bedzie dzis pozno wiec chyba zaraz szybka kapiel i do lozeczka bo padam na pysk...

jestem , młody padł , bo nie spał popołudniu, tatuś wrócił, mama pojechała więc po co spać :))):-) teraz już wykąpany, spi :)
aga sunia na wściekliznę szczepiona była, miałam jechać z nią do lasu ale zaczęło padać :baffled::baffled::nerd:
ale fajnie 16:20 wyjeżdżałam z domu i było widno!!! dzień już coraz dłuższy - super :)))) :-) po drodze zrobiłam zakupy, zatankowałam autko, pooddychałam powietrzem, bo przecież już tydzień w domu siedzimy! :baffled:
wiolka - no drogo :-) ja kupiłam używane - za 60 zł i wszystko było, garnitur koszula, mucha buty i sprzedałam za tyle samo :) oj czeka Cię dużo pracy

marta martwimy się daj znać :*

smerfetka, śpij, śpij :) rutynowe szczepieni z psiakiem :)

reklama
Mam sporo do zrobienia wiecznie coś mi sie pojawia jak jedno skończe jeszcze w pon ma Nastka bal na remizie musze jej jakis strój wypożyczyć liste zakupów na chrzciny zrobic bo takie produkty typu mąki,cukier itp moge juz kupic tort musze wybrac i zamówic w poniedziałek i czasu brakuje mi troszke wieczorem klade sie nieprzytomna do łózka a wszystko przedemna:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry