reklama

Nasze sprawy...

reklama
jutro ide do lekarza z Kubą ma taki katar że aż kaszle i mam nadzieję że to tylko tyle :-(

jak przeżyje tą komunie to będzie dobrze.... raz przez to ubranie dwie noce nie spałam, dostali różańce brzydkie a teraz się jeszcze okazuje ze łańcuszki z medalikami też i świeczkę i oczywiście zapłać za wszystko a świeca powinna być z chrztu i mam to na co mi druga???? łańcuszek z medalikiem też mamy złoty bo Dominik dostał od chrzestnego na chrzciny już mnie szlak trafia a ci rodzice nic się nie odzywają i grzecznie robią co ksiądz każe:wściekła/y::no::angry:

wpadam się przywitac tylko :* byłam cały dzień u mamy ;-) Wiolka pisała do mnie - DZiękuję kochane za troskę :-) Oliś śpi wykąpany i najedzony teraz ja ide się ogarnąc i spac :* Słodkich snów laseczki i przepraszam ze tylko o sobie BUZIOLE

Ty.. marta to nie wiolka tylko ja pisałam :-D heheheh tzn wiolka może też ale ja pisałam sms-ka
aga zdróweczka dla Kubusia, wiesz to pewnie katar mu spływa i dlatego kaszle :/ Igi te tak ma... musimy się pomęczyć, ale idź niech lekarz go osłucha, a z komunią szkoda gadać :/ szok :-(

Marta spokojnej nocy:))

Bietka idę idę niech mi go osłucha, tylko mam problem bo będę musiała iść z nim na chore dzieci bo na zdrowe z takim katarem to nie bardzo i mam nadzieje ze jak to tylko katar to nic mi tam nie łapnie:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry