reklama

Nasze sprawy...

justi, najlepsze było to, że w niedzielę śmiał się z Nuci, że ma zakwasy po bieganiu po lesie, codziennie nabija się ze mnie, że chodzę jak kaczka, a sam już drugi dzień połamany i takiiiii biedny ;) mówię mu "widzisz, kto się teraz będzie śmiał?", a ten "Was nie boli tak, jak mnie" ;)

bietka, hmmm czyli najlepiej nic? a może jakiś jeden cienki śpiworek? no właśnie Ty jesteś dla mnie teraz kopalnią wiedzy, bo sama wiesz jak w takiej porze roku jest :) a czapeczki kupić? skarpetki?;)

reklama
no tak, a Oli z listopada, więc na czerwiec mi się w ogóle nie przyda...

dziewczyny, a macie jakieś linki do sklepów/ sprzedawców wartych polecenia? tak, żeby jak najwięcej rzeczy było w jednym miejscu? justi mi kiedyś dała, ale nie zapisałam sobie :(

jeszcze sobie posoalysmy z Juliska :)
anisiaj ja uzywalam rozka mi byl super no ale Julka szybko z niego wyrosla bo sie duza urodzila. ale np m jak bral Julke na poczatku to w rozku bylo mu latwiej.
bietka slyszalam w tv ze sniegu u was?
u nas tez nasypalo ale temperatrura jest na |+ wiec pojde pozniej z julka na spacer po mame do szkoly :)
marta jak tam szydelkownie?

Dzień dobry:)

u nas tez bialutko:)

Kuba ma straszny katar, już nie mam siły mu tego ściągać, po południu jedziemy do lekarza

Anisiaj ja zgadzam się z bietka ani to ani to ci się nie przyda, lekki kocyk na chłodniejsze dni:)) Impreza jest w święta wielkanocne:)

Bobo fajnie że odpoczywacie:))

Justi nie zastanawiałam się czy połączyć chrzest z komunią, ogólnie pomysł fajny, tylko my nie chrzcimy Kuby bo niestety nikt z naszego otocznia nie chce być chrzestnym:((((

Bietka a Igor na spaniu ci kaszle od kataru???

Marta nie widziałam po ile jest???? Ja zawsze kupuje więcej tzn dwa razy w miesiącu

tak bobo u nas znowu zima :) zazdroszczę spaceru :-(
aga tak było, teraz po syropie już nie kaszle podczas spania - kaszlał przez sen tydzień temu, teraz kaszle podczas zabawy, on ciągle gada więc podrażnia i wysusza gardło, i podczas jedzenia zdarzy mu się zakaszleć, pediatra mówiła że taki kaszel i katar mogą trwać i trwać :-( jutro minie tydzień od wizyty - powinnam iść do kontroli? ona mówiła że jak nie ma pogorszenia i gorączki i ma apetyt i się bawi to nie trzeba :( co myślicie ???

reklama
Bietka a Kuba mi właśnie przespał calusieńką noc i ani nie jęknął, on kaszle tylko wtedy gdy nie śpi

A jeśli chodzi o kontrole to ja bym poszła ale gdzieś za tydzień, ale ja to ja, ja z racji doświadczenie nie chodzę z dziećmi od razy do lekarza tylko sama ich lecze a jak po kilku dniach nie przechodzi to wtedy idziemy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry