reklama

Nasze sprawy...

bobo smog też , ale nie idę ze względu na kaszel młodego, a fakt fatem, że zanieczyszczone powietrze tylko by podrażniło jego nos i gardło :-( już mnie szlag trafia w domu :wściekła/y::crazy::crazy: no ale .... cóż :/

aga no zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze ... daję mu syropek prawoślazowy, podejrzewam że dopóki będzie katar to będzie i kaszel, niby odciągam i odciągam ale zawsze coś spłynie do gradła... dziękuję:* poczekam jeszcze z tydzień jak piszesz :*
aguś a myślisz że jakby zeszło to niżej ... to miałby gorsze samopoczucie i np. gorączkę ???? a on świetnie się bawi, śmieje, zaczyna podnosić pupę i próbuje raczkować hehehehe :))) i wrócił mu apetyt, nad ranem wypił 160 ml, a tydzień temu to pił po 20-40 ml :(((

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja z kawka ;)

Ja os rana zalatana pojechalam wymienic akumulator w samochodzie i co siew okazalo ze nie trzeba wrrr a nasiedzilam sie tam dwie godziny...

aga sukieneczka sliczna :)

anisiaj tez mi sie wydaje ze leciutki kocyk wystarczy chociaz widzialam tez takie spiworki z samego materialu bez ocieplenia

bobo odpoczywajcie ile sie da :)

bietka zdroweczka dla Was :*

MILEGO DNIA

Bietka u nas jest tak ze jak dziecko jest lekko przeziębione tak jak nasze to zalecają spacer:) Nie wiem jak jeszcze z tym smogiem u was:baffled: Ja jutro będę w Krakowie:)

Kochana ja zawsze wychodze założenia że po dziecku widać kiedy jest naprawdę chorę, wtedy jest otępiałe, dużo spi, jest spokojne nie ma apetytu więc na twoim miejscu nie martwiałbym się:tak:

bietka, ja mamą nie jestem, ale zgadzam się z Agą, generalnie po ludziach widać, kiedy chorują i na pewno nie w głowie im zabawa i raczkowanie :) daj mu jeszcze tydzień i obserwuj :*

aniołkowa, no to mialaś wycieczkę ;)

Zosia mnie tak kopie, że aż boli...dziewczyny, a wiecie jakie jaja? na usg w spzitalu na ip w 17tc miałam łożysko na tylnej ścianie, teraz na połówkowym na przedniej wtf? ja rozumiem,że ono może się obniżać, podnosić, ale żeby spacerować???

dziękuję WAM :*

anisiaj jak chcesz poszukam swojego usg i zobaczę jak mi się zmieniało, czy w ogóle mi się położenie zmieniało :) chcesz? szybka decyzja póki IGI śpi :-D:tak: bo wiesz ja mam cały segregator badań i papierów z obu ciąż :)))

aga zapraszam na kawę :) i pączka :)

no to jutro pójdę na spacer.... dziś wieje i sypie śniegiem :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
bietka słonko nie szukaj. na necie czytam, że to jest niemożliwe, że najpewniej któryś lekarz popełnił bląd. stawiam na tych w szpitalu, bo tutaj w sobotę samo to łożysko widziałam i gin się musiał nagimnastykować, żeby nam nie zasłaniało małej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry