Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczynki, przepraszam że wczoraj się nie udzielałam ale miałam bardzo dużo pilnej pracy. Dzisiaj może będzie ciut lepiej, z tym że Kubek zostaje w domu, bo babcia jedzie do siostry m, bo jej mała ma zabieg na migdałkach. Szkoda że mieszkają tak daleko i nie można jechać w każdej chwili i im pomóc.
Zaraz was nadczytam. Aga, sukieneczka bardzo fajna, taka uniwersalna. Zdrówka dla Kubusia!!! oby szybko przeszło. Aga, gdzie robicie komunię? w domu? nie da rady razem z chrzcinami połączyć? Wiola, jeszcze chwilka i odpoczniesz po chrzcinach. Fajnie że bioderka są w porządku. Bo jak zdrowe dzieci to kamień z serca Smerfetko, odpoczywaj i wysypiaj się Bietka, u nas dzisiaj na przekór śnieg. A ja tak chcę już wiosnę!A Ty jak się czujesz??katar przeszedł?
Miłego dnia laski!
dzien dobry
my z juliska jeszcze w lozku ja z kawka a juliska bez kawki hihi
u nas snieg pada i to konkretnie . rodzice w pracy a my same rzadzimy
milego dnia wszystkim
Marta, Kuba ogólnie był szeroki w klacie i tak mu zostało. Na tle dzieci z jego rocznika zawsze był "szeroki". A brzuszek jeśli podczas masażu nie boli to się nie martw, jest ok Anisiaj, jak m po nartach????
zaraz jadę do urzędu po odbiór decyzji i kolejne formalności.
Justi, nadal połamany ledwo chodzi, ale zachwycony, bierze dalsze lekcje i obiecał, że za rok będzie uczył mnie powodzenia w załatwianiu!
mamy mam pytanie, dla dziecka czerwcowego, co lepiej kupic - lekki śpiworek czy rożek? czy obie rzeczy są niezbędne? bo te rożki takie grube mi się wydają?
justi ja lepiej, schodzi mi katar, dogorywam ale do przodu, dziękuję :* anisiaj ani to ani to mnie osobiście obydwie rzeczy się nie przydały, oczywiście nie wiem jaki będzie czerwiec 2013 ale Igi spał w samych śpioszkach a i tak był "przegrzany" i miał potówki, nie ma sensu na lato śpiworka, rożek miałam na 3 dni w szpitalu, jak położna zobaczyła to mnie okrzyczała że lato a ja dziecko w rożek zawijam, poleciłabym te "gadżety" zimowym dzieciom, oczywiście miałam lekki ażurowy kocyk dla Igorka i tyle aga super sukienka, bomba daj znać po lekarzu buziaki :* i zdróweczka ... my też walczymy z katarem i czasami też zakaszle jeszcze :-(