reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej dziewczynki, przepraszam że wczoraj się nie udzielałam ale miałam bardzo dużo pilnej pracy. Dzisiaj może będzie ciut lepiej, z tym że Kubek zostaje w domu, bo babcia jedzie do siostry m, bo jej mała ma zabieg na migdałkach. Szkoda że mieszkają tak daleko i nie można jechać w każdej chwili i im pomóc.
Zaraz was nadczytam.
Aga, sukieneczka bardzo fajna, taka uniwersalna. Zdrówka dla Kubusia!!! oby szybko przeszło. Aga, gdzie robicie komunię? w domu? nie da rady razem z chrzcinami połączyć?
Wiola, jeszcze chwilka i odpoczniesz po chrzcinach. Fajnie że bioderka są w porządku. Bo jak zdrowe dzieci to kamień z serca:)
Smerfetko, odpoczywaj i wysypiaj się:)
Bietka, u nas dzisiaj na przekór śnieg. A ja tak chcę już wiosnę!A Ty jak się czujesz??katar przeszedł?
Miłego dnia laski!

Ostatnia edycja:
witam się i ja z kawą muszę pranie włączyc bo mały znów się cały osrał :baffled:
Aguś śliczna sukienka, a swoją drogą widziałaś Bebiko podrożało

powiedzcie mi czy wszystkie maluchy mają duże brzuszki? wiem chore pytanie ale wydaje mi się że Oliś ma duży ten brzuszek ... nie wiem czy to normalne

Ostatnia edycja:
marta, ja się nie znam, ale kojarzę, że dzieci w przedszkolu miały zawsze duże, te 3 latki, nie wiem jak mniejsze.

bobo, witaj, odpoczywacie?:) rodzice pewnie zachwyceni, że Was mają?:)

justi
, witaj :)

aga, bardzo ładna ta sukienka :) kiedy ta impreza?

ja się byczę, obok Nucia chrapie, dzień jak co dzień :)

Marta, Kuba ogólnie był szeroki w klacie i tak mu zostało. Na tle dzieci z jego rocznika zawsze był "szeroki". A brzuszek jeśli podczas masażu nie boli to się nie martw, jest ok:)
Anisiaj, jak m po nartach????
zaraz jadę do urzędu po odbiór decyzji i kolejne formalności.

Justi, nadal połamany ;) ledwo chodzi, ale zachwycony, bierze dalsze lekcje i obiecał, że za rok będzie uczył mnie :) powodzenia w załatwianiu!

mamy mam pytanie, dla dziecka czerwcowego, co lepiej kupic - lekki śpiworek czy rożek? czy obie rzeczy są niezbędne? bo te rożki takie grube mi się wydają?

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie :)

justi ja lepiej, schodzi mi katar, dogorywam :) ale do przodu, dziękuję :*
anisiaj ani to ani to :) mnie osobiście obydwie rzeczy się nie przydały, oczywiście nie wiem jaki będzie czerwiec 2013 ale Igi spał w samych śpioszkach a i tak był "przegrzany" i miał potówki, nie ma sensu na lato śpiworka, rożek miałam na 3 dni w szpitalu, jak położna zobaczyła to mnie okrzyczała że lato a ja dziecko w rożek zawijam, poleciłabym te "gadżety" zimowym dzieciom, oczywiście miałam lekki ażurowy kocyk dla Igorka i tyle
aga super sukienka, bomba :) daj znać po lekarzu :) buziaki :* i zdróweczka ... my też walczymy z katarem i czasami też zakaszle jeszcze :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry