reklama

Nasze sprawy...

reklama
gosiu, tu nie chodzi o to, że z Tobą coś nie tak...nie Ty jedna zamieścilaś na fb to zdjęcie. dla mnie w mojej obecnej sytuacji jest ono po prostu przerażające. znam ludzi pro-life, sama też jestem, ale znam też tych "moje ciało, mój wybór" -oni mówią, że do nich to nie przemawia.

Bietka my jedziemy do szpitala św Ludwika:) nawet nie wiem gdzie to jest:( ale jadę z m:)

Marta u nas w takiej cenie jest od dawna, ja w zasadzie od kat Kuba na butelce to tyle place za mleko

Kochane jutro tłusty czwartek, będziecie jeść paczki??????

Ja natomiast znam ludzi do których przemówiło.Byłą kiedys na bb dyskusja dotycząca p.Czubaszek.Temat był celowo poruszony.założony...Oczywiście są ludzie którzy mają to gdzieś....Dla mnie to ...nie wiem nawet jak nazwać takich ludzi do których takie zdjecia,filmy nie docierają.Ale są i tacy którzy byli za aborcją ale po obejrzeniu takich zdjęć,filmów diametralnie zmienili swoje zdanie...To jest życie i nie mamy prawa w nie ingerować.To nie jest brzuch,to jest człowiek.
ja nie zamierzam przemilczeć morderstwa.
Kobiety które dopuściły się aborcji w większości nie radzą sobie z tym.Nie potrafią uporać się z tą zbrodnią. Popadaj w depresją z której bardzo ciężko się podnieśc. Niestety o tym się nie mówi,ale mówi bardzo mało.

Rozumiem Anisiaj Twoją sytuację....Dlatego widocznie fb czy raczej siła wyższa zakryła przed Tobą to zdjęcie.

Aga
u nas co drugi dzień są faworki :)A jutro nie będzie hi hi

aga, ja będę jak szalona :) od kilku tygodni m ciągle mi kupuje pączki, bo tak mi się ich chce, a że za 2 tyg robię glukozę, to na wszelki wypadek nawpycham się jak dzika ;)

bietka, meczyk wieczorem, you know?:)

gosiu, Twoje zakryła, ale trzech innych koleżanek niestety pokazała

kobietki moje, a taką glukozę jak idę prywatnie to mam kupić?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry