reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj musisz tam zadzwonić i zapytać czy musisz coś kupić bo wszędzie jest inaczej:)

Bietka dokładnie na strzeleckiej:) A to daleko od ciebie???

Bobo ja mam opakowanie na 3 dni 350g

reklama
anisiaj ja kupowalam poszewke na koldre i poszewke na poduszke i ochraniacz. ale ochraniacz zjelam bo julka swiata nie widziala i plakala bo bylo jej ciemno a teraz jak nie mam ochraniacza to jest lepiej i lepiej mi zasypia nie boi sie.
aga a ile razy dziennie kubus je?

Dzień dobry dziewczynki!
Anisiaj moja Kamilka urodziła się 2 czerwca i miała chyba ze dwa rożki,które mimo letnich temperatur u nas się sprawdziły.Mnie było wygodniej ją trzymać i karmić,a i ona to lubiła.Ale to twój wybór.
Co do zmiany położenia łożyska,to słyszałam,że może nieznacznie się przesunąć,ale żeby przewędrować z tylniej na przednią ścianę to już nie słyszałam.
Bietka,Aga zdrówka dla Was i waszych syneczków!!!

Moje drogie wczoraj o 16:30 Franuś miał wypadek w domu.Spadł z wersalki i boleśnie się zranił.Ma podbite prawe oczko i mocno opuchnięte.Wczoraj byliśmy na IP i tam chirurg go opatrzył i dziś idziemy do kontroli.Dziękujemy Panu Bogu,że czuwał nad naszym Synkiem i że nic więcej się nie stało.W późniejszym czasie okaże się czy Franuś dobrze widzi na te oczko.Wczoraj nie wymiotował tylko płakał,zachowuje się normalnie.

Jestem już:)Ale pięknie pada!!! narty czekają...:-)
Bietka, chwilowo muszę odwołać awatarek:) Jak tylko Igi nie ma takiego "suchego" bardzo mocnego kaszlu to spokojnie możesz poczekać, bo i tak pewnie żadnego leku nie dostaniecie. Zazwyczaj lekarz daje pulnego, ale to o tyłek potłuc.
Anisiaj, no to ty nie wiedziałaś że panowie zawsze bardziej cierpią:)
Ja kupowałam ochraniacze z pościelą firmy ninio (+prześcieradło), i naprawdę jakość bardzo dobra. Po tylu praniach nie wyblakło. Używamy do tej pory. Dokupiłam kołderkę i poduszkę. Co do rożka, też polecam jego zakup. Na początku bardzo wygodnie się dzidziusia w nim trzymało. A później używałam go w wózku w gondoli na spodzie. Lato też może być różne. 2010 mega gorąco, 2011 prawie cały czas lało, i Kubek non stop w kaloszach chodził:) Co do sprzedawców to bodziaki fajnej jakości są u sprzedawcy sklepweronika3. Zapraszam na przeglądnięcie też do mnie:) emka_info:)
Gdzie nasza Gosia się podziewa????
Aga, a chrzestni jacyś bliscy znajomi?
6-kowa zdrówka dla Frania! u nas ciągle akrobatyka stosowana w domu przez Q:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry