reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga, my też używaliśmy dady i są naprawe dobre. Ale mnie huggisy były złe, bo były sztywne, a jak Kuba nasiusiał to robiły się takie grudki, jakby ten materiał w środku zbijał się w jedno miejsce.
Faktycznie, proelem macie z chrzestnymi. I tak jak mówisz, tu nie chodzi o to żeby chrzestni wyskakiwali od razu z kasy!
Bobo, mleko na receptę jest dla alergików.
6-kowa ochraniacze bardzo nam się przydały, wydawało mi się że kubie cieplej:) że mu nie zawiewa. A baldachimu nie używaliśmy wcale.
Gosiu, ja znowu mam ochotę na twoje bransoletki:)

aguś mniej więcej trzeba przejechać ok 20-25 minut, nie wiem jak korki :/ bo to centrum :)
ale ja zapraszam :)))

anisiaj kochana - mówisz że Cię boli jak Zosia kopie??? poczekaj do 30-39 tygodnia :) współczuj już swoim żebrom i przeponie

6 mamo ja nie wiem ale chyba to normalne... dzieciaczki często "robią sobie krzywdę" w domu, czyż nie??? nie obwiniaj się, Igi pełza do stolika i ściągnął sobie obrus i pilot mu spadł na głowę :) otrzepał się i zaczął się śmiać, mnie do śmiechu nie było - ale wiem że już musze zacząć uważać- jednak guzów, sinikaów nie da się wyeliminować, to część dzieciństwa, nie obwiniaj się proszę- najważniejsze że nie jest apatyczny - zobaczysz siniak zejdzie i z oczkiem będzie OK - buziaki dla Was.

aga promocje sa na rozne rodzaje mleka. na zdjeciu jest pokazane np bebiko3 a jak klikniesz np w tesco to jest ze prmocja jest na rozne rodzaje bebiko. tak samo jest w tych innych. tylko chyba w rossmanie jest na nastepne promocja.

dziewczynki, ja czegos nie rozumiem - skoro niemowlakowi nie daje się poduszki, a przykrywacie kocykiem, to po co poszewka na poduszkę i na kołdrę? na później?

Justi ale jest wina ludzi bo za naszych czasów wystarczył zegarek na komunie a teraz cuda niewidy:((((

Bietka ja bardzo chętnie ale nie wiem co mój m na to:baffled: on zawsze patrzy żeby jak najszybciej objechać ten Kraków i do domu, a teraz jeszcze z Kubą to już w ogóle wyprawa:baffled: A jak coś to popołudniu wypijemy kawę i zjemy pączka na necie;-)

Bietka, normalne:) Kuba potrafi zrobić fikołka na łózku, z tym że kuperek jest już poza łóżkiem. Kiedyś dobrze że stała pufka i na niej wylądował.
Pewnego wieczoru, kiedy próbowałam wyciszyc przed spaniem Kubę, ten zaczął szaleć i skakać po łóżku. Mówię do niego: Kubusiu, połóz się, bądz grzeczny, a Kuba zdąrzył powiedzieć: nie będę grzeczny i dosłownie za sekundę wyciągałam go z pomiędzy łózka a pufki bo wylądował na głowie.
Anisiaj, to zależy jak kto lubi. Moja znajoma przykrywała kołderką. I my kołderką przykrywaliśmy ale rzadko. Natomiast jak kupujesz ochraniacze to zazwyczaj jest to komplet z pościelą.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry