• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem jestem

przepraszam ze od razu nie napisałam ale masakryczne bolała mnie głowa, wzięłam ketonal i położyłam się na chwilkę

wizyty nie było bo nie było lekarza zajeżdżam do ośrodka a tam pozamykane i pani mi mówi ze doktorka przyjmuje do 14, pokłóciłam się z babą i wyszłam i ona mi powie że doktorka od lat tak przyjmuje a nigdy nie było tak że lekarz do 14 a na dyżur dopiero od 18 to co mam zrobić z dzieckiem przez te 4 godz, a wkur..li mnie i tyle czekamy do poniedziałku no a w razie co mam skierowanie do szpitala

Aguś co za ciule jedne!!!Nie denerwuj się ,wszystko będzie dobrze!!!
Anisiaj,Bietka kurczę nie wyobrażam sobie by moje dzieciary non stop mi brzęczały na strunach.Moje dzieci nawet mało mają zabawek dźwiękowych,bo ich po prostu nie lubię.Kiedyś Ewelina a potem Michał próbowali gry na gitarze,chodzili na lekcje,całe szczęście minęło im to;-):-)!!!
A jak chce się totalnie odmóżdżyć to oglądam zakazany owoc lub kabaret ani mru mru.

Aga nienawidzę takich sytuacji!!! skoro takie jaka robią to mogli wziąć od pacjentów nr telefonów i powiedzieć co i jak!
Anisiaj, mam nadzieję że zakwasów nie będzie:) Od kiedy w miarę regularnie ćwiczę to po nartach nie mam zakwasów. Ostatnim razem bolały mnie tylko ręce od trzymania orczyka:)
Bietka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry