• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam z kawka :)

uuuu dzis jeszcze wszystkie spia :szok: ja juz od 6 siedze w kuchni i gotuje obiadki dla mezusia na te pare dni jak mnie nie bedzie...
Bede z Wami do 14 ;)

Wstawac spiochy !!!!!!!!

witam :)

serwuję :)
r

smerefetko szerokich lotów :* :-)

smerfie, Ty to jak moja mama - nawet jak jedzie do mnie, to tata ma zrobione obiady i podpisane co z czym ;)

aga, kurczę, brak słów...

Martuś, powodzenia kochana dzisiaj!

bietka, dla mnie to raczej trzeba serwować nowość, którą piję od kilku dni ;)
KAWA_Inka_zbozowa_z_magnezem_100g567.jpg

dzień dobry tak w ogóle :) ja wstałam na poranną porcję leków, czekam, że moje towarzystwo wróci z porannego spaceru. miłego dnia wszystkim! wczoraj oglądałam "Czerwonego smoka" pierwszy raz,ale się wkręciłam! Zosi też się podobało, bo cały film szalała, widać po rodzicach lubi przypadki psychopatów itp ;)

ups. przepraszam za taki wielki obrazek ;)

anisiaj moj m gotuje pysznie ale wiem ze dla siebie samego nie bedzie mu sie chcialo a on jest taki delikatny ze jak nie zje obiadu to pa problemy zoladkowe wiec zaopatrze go w to i owo ;)
uwielbiam kawe inke chyba sobie ja kupie...Ty nie masz dzis wizyty u gina ???

bietka dziekuje :*

no nie kochana, ileż można :) za dwa tygodnie, przecież byłam tydzień temu :) kup sobie bo jest pyszna!

oj to dbaj o swoje delikatne piórko, dbaj ;) ja się lekko spięłam z moim m, jakiś nadąsany panicz chodzi. "będziesz jadł śniadanie ze mną?" odp. "nie wiem". no to nie, sama zjem :)

bobo - co tam u Ciebie ??? wracaj do nas :*

anisiaj ooo męski foszek ??? :)

kochane ja będę jutro albo póxnym wieczorem, m wymienia liveboxa - i mogę nie mieć neta :/

buzi wszystkim :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry