• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja pisalam rano,ze mamy gosci takze nie bylo nas, dopiero wrocilismy i padam. Mocze nozki. I odpoczywam :-) tanczyc nie bede bo z takimi stopami nie dam rady. :-)

łooooooooooożesz ale pospałam

aga GRATULACJE WIZYTY - a miałaś usg genetyczne ???? :-) oby dalej bobo rosło zdrowo :-)
aneczkaa nie denerwuj się, szkoda na takiego gamonia nerwów... jak tak można kraść komuś... skandal :angry:
bobo zaprezentujesz się nam na grupie w rybaczkach ??? :-) gratuluje zakupów...
madlen wysyłam słoneczko ..... jak się czujesz ??? :-) już niedługo zobaczysz szkraba :)
6 mamo dobrze, że dzieciaczki nie mają antybiotyku
najgorsze że to Amelki truskawki i szczerze ?? jakby spytał dałabym mu ... ale kuźwa ni hu hu hopla hop ani dzień dobry ani pocałuj mnie w dooopę a truskawy se wziął ...
będą tańcować :-D
za mnie dziecko może tańczyć :)

Bobo wzięłam się za wazon dla Ciebie... :)
i niciarkę dla psiapsiółki bo ma obiecaną od ho hoooooo a na 10 maja chce ją dać mamie więc muszę ją zrobić

potem Gosiulek , Anaber Anisiaj i Dżoana :) wszystkie na raz :)

Ostatnia edycja:
Jestem na chwilke ale padnięta zaraz ide sie kąpać i do spanka zachciało mi sie dziś w kwiatkach plewić i w jarzynach a później mnie brzuch strasznie rozbolał moze za dużo sie poschylałam nie wiem:confused: Bietka-jak tyle potzrebujesz to śpij upały wykańczaja zwłaszcza jak ma sie kawałek brzuszka to ciążko tobie i Anaber Madlen-najwazniejsze że jakoś czas leci coraz bliżej wizyty więc już niedługo nam powiesz jak twoja dzidzia sobie rośnie i jaka juz duża:-) Aneczka-takiemu to nic tylko wpier....... dziecku zabierać no szczyt chociaż mógł spytac:angry: u nas w sobote już urodzinki Nastki mam nadzieje że chrotki zejdą do tego czasu i bedzie pelna para swietować

Wiolka to udanej imprezki życzę !!!
my na urodziny Ameli fajne miejsce w Poznaniu znaleźliśmy :) polecam poznaniankom :) robią tam też brzuszkowe party !!
cafe gałganek :) genialne miejsce:)

reklama
dziewczynki siedze sama maz poszedl balowac na stary rynek hihi a ja mam labe
aneczka ciekawa jestem jak wyjdzie ten wazonik :)
wiolka ciesze sie ze coreczce lepiej :)
bietka ja tez umieram na tym upale. dzis troche pojezdzilismy po miescie i ledwo do domu dotarlam tak mi bylo niedobrze :( ehhh a co bedzie pozniej to nie wiem i az sie boje
dzoanko odezwij sie Kochana martwie sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry