Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
najgorsze że to Amelki truskawki i szczerze ?? jakby spytał dałabym mu ... ale kuźwa ni hu hu hopla hop ani dzień dobry ani pocałuj mnie w dooopę a truskawy se wziął ...łooooooooooożesz ale pospałam
aga GRATULACJE WIZYTY - a miałaś usg genetyczne ???? :-) oby dalej bobo rosło zdrowo :-)
aneczkaa nie denerwuj się, szkoda na takiego gamonia nerwów... jak tak można kraść komuś... skandal
bobo zaprezentujesz się nam na grupie w rybaczkach ??? :-) gratuluje zakupów...
madlen wysyłam słoneczko ..... jak się czujesz ??? :-) już niedługo zobaczysz szkraba![]()
6 mamo dobrze, że dzieciaczki nie mają antybiotyku
za mnie dziecko może tańczyćbędą tańcować![]()
Bietka-jak tyle potzrebujesz to śpij upały wykańczaja zwłaszcza jak ma sie kawałek brzuszka to ciążko tobie i Anaber Madlen-najwazniejsze że jakoś czas leci coraz bliżej wizyty więc już niedługo nam powiesz jak twoja dzidzia sobie rośnie i jaka juz duża:-) Aneczka-takiemu to nic tylko wpier....... dziecku zabierać no szczyt chociaż mógł spytac
u nas w sobote już urodzinki Nastki mam nadzieje że chrotki zejdą do tego czasu i bedzie pelna para swietować