• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
aga gratuluje udanej wizyty :happy2:
anaber wspolczuje..,oby opuchlizna z nog szybko zeszla ;-)
aneczka nie denerwuj sie,bo zlosc pieknosci szkodzi..oddychaj gleboko.. ;-)
a u nas wszystko dobrze,jeszcze tylko 2dni do 1szej wizyty ;-)juz odliczam dni :tak:
pozdrawiam was i podeslijcie troche slonka do mnie,bo u nas upalow brak..do wczoraj nawet bylo zimno..lalo..,wialo..wrrr..dzisiaj troche slonka wyszlo,ale do upalow to nam daleko :-D

Ostatnia edycja:
Aga jak na razie pediatra nie widzi podstaw do niepokoju.A Franek dostał teraz napad furii i kopie drzwi od łazienki:szok:.
Aneczko to może ja kilim tę imitację teścia,co,plissss!!!
hehe chcesz od dzieci odpocząć w więźniu ?? heheh spoko jeszcze trochę i bedę miała na jego spłatę i ten dzień będzie najpięknięjszym w moim życiu :D
aga gratuluje udanej wizyty :happy2:
anaber wspolczuje..,oby opuchlizna z nog szybko zeszla ;-)
aneczka nie denerwuj sie,bo zlosc pieknosci szkodzi..oddychaj gleboko.. ;-)
a u nas wszystko dobrze,jeszcze tylko 2dni do 1szej wizyty ;-)juz odliczam dni :tak:
pozdrawiam was i podeslijcie troche slonka do mnie,bo u nas upalow brak..do wczoraj nawet bylo zimno..lalo..,wialo..wrrr..dzisiaj troche slonka wyszlo,ale do upalow to nam daleko :-D
mi już nic bardziej zaszkodzić na piękność nie może hehe

łooooooooooożesz ale pospałam

aga GRATULACJE WIZYTY - a miałaś usg genetyczne ???? :-) oby dalej bobo rosło zdrowo :-)
aneczkaa nie denerwuj się, szkoda na takiego gamonia nerwów... jak tak można kraść komuś... skandal :angry:
bobo zaprezentujesz się nam na grupie w rybaczkach ??? :-) gratuluje zakupów...
madlen wysyłam słoneczko ..... jak się czujesz ??? :-) już niedługo zobaczysz szkraba :)
6 mamo dobrze, że dzieciaczki nie mają antybiotyku

bietka dziekuje kochana,ze pytasz..u mnie dalej albo mdlosci albo wymioty i spanie...,ale bynajmniej jestem spokojna,ze moja fasolinka rosnie...no i juz tylko 2 dni do wizyty...ciesze sie i boje...po ostatnich wydarzeniach na forum czuje jakis wewnetrzny lek...niby sobie powtarzam,ze wszystko bedzie dobrze,a z drugiej strony...zwyczajnie sie boje...
a ty jak znosisz te upaly ??/dajesz rade ??

dziękuje, jakoś znoszę, nie spaceruję zbyt wiele w słońcu :-)
raniutko spacerek, a potem najwyżej wieczorem. Jak coś to tylko samochodem do klimatyzowanego sklepu :-)

od czwartku ma być chłodniej :-)

madlen - wiem, każdej z nas towarzyszy strach - ale staraj się myśleć pozytywnie:-) będzie dobrze

reklama
halooo co tu taka cisza?
bobo nie pilnuje to juz polazly gdzies hihi :) marta ma usprawiedliwienie bo z tesciowa sie meczy hihi a reszta co??? ojjj karniaki beda haha
dzoanka?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry