• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka Ty już przy końcówce można powiedzieć a przede mną lato z brzuchem... ale co tam :-D
Joweg trzeba myśleć pozytywnie będzie dobrze i uda się zobaczysz a jak m sie czuję?

reklama
cześć dziewczynki :)

ja tylko sie przywitac, mamy gości o 3 poszliśmy spac i wyglądam jak królik. Upał okropny nogi jak balony, jedziemy sie przejechac na stadion PGE Arena bo goście chcieli zobaczyć i poźniej na obiad gdzieś na miasto bo ja w garach stać nie będę.

Bietka
dzięki za tą sól tez podajdę do sklepu może trochę ta opuchlizan mi zejdzie.

Joweg dokładnie już z górki :tak:

Aneczka nie wiem czy wczoraj czytałaś ale ja sie piszę na jedną butelkę ktore, wczoraj proponowalaś ja bym chciała do tego zestawu do podkładek i do świecznika w takim samy wzorze, tylko jak mozesz to wyślij mi na priv kształty butelek jakie masz to coś wybiorę :-)

Hej dziewczynki widze ze czekacie na chlodniejszy dzien to zapraszam do inverness u nas znowu niecale 10stopni w weekend bylo troche slonca a teraz znowu leje....

joweg trzymam kciuki i nie puszczam:-) &&&&&&&&&&&&&& M z rodzinka poradza sobie z mieszkaniem nie martw sie, wiem ze wolalabys wszystko sama robic kazda tak ma;-)

dziewczynki to jest jakas masakra :((( nie mam sie w co ubrac :( tzn bluzki mam ale na dol nie mam :(( musze meza do sklepu wyciagnac i jakies spodnie rybaczki sobie kupic :) mam jedna pare leginsow ktore sie piora a poza tym to spodnie dzinsy a dzis za cieplo na nie wiec bede musiala cos kupic. zamowilam sobie na allegro leginsy ciazowe rybaczki i normalne ale nim dojda to trzeba czekac a chodzic w czyms trzeba hihi :)

Bobo no to dobrze może będą lepsze o te moje to są do du...py w domu w nich chodzę tylko było ok do pierwszego prania
Anaber współczuję spuchniętych nóżek, ciekawe jak ja będę przechodzić upały :/męża zagoń do masowania hi hi hi

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry