• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

haloooo jest tu kto???????//
ja wrocilam z ploteczek :) bylo super polazilysmy pogadalysmy zjadlysmy salatke pozniej lodami na koniec doprawilysmy hihi :) kupilam sobie sliczny malinowy lakier z inglota nr 860 :)

reklama
jestem , jestem
ufffffffffff ale gorąc u nas

pojechałam sobie do rodziców :-)

anaber kupiłam w tesco sól.jpg
naprawdę daję ulgę, zawiera mięte i eukaliptus, w taką pogodę rozpuszczam ją w chłodnej wodzie :-)

bobo
jak pisanie , naskrobałaś coś ?

6 mamo &&&&&&& za staranka :-)

joweg już niedługo :tak: ale ten czas leci

pozdrawiam WAS WSZYSTKIE :-)

widzę, że większość już śpi albo tuli się do mężów

DOBREJ NOCKI - DO JUTRA :-)

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze jestem.Szykuję mojego marnotrawnego syna na jutrzejszy wyjazd w góry,tam gdzie są moi rodzice,hehe książę się zdecydował,to niech jedzie.

A jutro też idę do pediatry z Karolkiem i Frankiem,bo cosik kaszlą.
Tak więc do jutra kochane,DOBREJ NOCY!!!

Jestem i ja po grilu już musiałam kierować bo m sobie popił ale jakoś mi poszło :-D
Ale tu dziś cisza...
Jest ktoś tu jeszcze??????????
- chyba nie ma :(
To idę spać dobranoc koietki :)

Ostatnia edycja:
Hey Hey ... w zoo się nachodziłam a nic nie czuję .. i oczywiście Amela i Tomek opalili się 100 razy mocniej ode mnie ehhh bycie bladziochem nie jest łatwe :) a za solarium nie przepadam .. chyba będę musiała sie przełamać kilka razy żeby słonko mnie łatwiej łapało..

JOWEG spóźnione choć szczere STO LAT...

Zdrowia dla całej rodzinki dla męża szczególnie , dzidzi jednej pięciu ile tam sobie zażyczysz wszystkie zdrowe grzeczne i przesypiające noce :)
Żadnych mdłości w ciąży niech Ci się lekko nosi dzidzia te 9 miesięcy ..
wygranej w totka też życzę - a co tam , na pewno się przyda :)
i spełnienia najskrytszych marzeń !!!!!

Laski nic mi się nie chce hehehheh

Wstalam i witam Was :)
spalam jak glupia jedynie w nocy 2 razy na siku musialam wstac :( wiecie co mi sie dzieje? rano ledwo oddycham tak mam nos zatkany ze szok :( moze cos ze mna nie tak?
aneczka ja tez do bladziochow naleze jescze mam mase pieprzykow i w ogole nie powinnam sie opalac :( teraz bede swiecic bladoscia bo w ciazy to opalanie to srednio hihi
milego dnia dziewczynki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry