• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam Was Laseczki ;-)
Jem śniadanko właśnie, ale piękna pogoda :-D
Joweg Ale to zleciało SUPER trzymam kciuki
Bobo a ja nie spałam dziś prawie w cale bo duszno a jak otworzyliśmy balkon to tramwaje i samochody- masakra także dziś jestem zmęczona na maksa

reklama
Kochana ja z zatkanym nosem walczę od początku ciąży :tak: wczoraj chcieliśmy jechać do zoo ze znajomymi ale kolejka masakryczna już nie wspomnę o korku więc poszliśmy na malte zjedliśmy loda i do domu...

witam się i ja

u mnie upał :)

byłam z psem o 7:50 i już ledwo dało się chodzić ;-)
wcinam śniadanko i muszę podjechać do rossmana, bo mi się dużo kosmetyków pokończyło...

bobo, aneczkaa
ja też jestem blada... a na słońce w ciąży nie wolno - zresztą mogą się pojawić jakieś przebarwienia, które zostaną.

no joweg już coraz bliżej... kiedy zaczynasz tabsy ???

6 mamo jak dzieciaczki -zdrowe ????

bobo
ja Ci się nie dziwię, że nie masz weny ...

a zatkany nos to przypadłość ciąży ... ja stosuję wodę morską marimer - psikam i pomaga

bietka84- teraz koncze anty w czwartek w niedziele @ i potem 3 dnia cyklu zaczne brac jakies hormony i kontrole jak rosna pecherzyki i potem kolo 15 dnia cyklu transfer i testuje po 7 dniach :D

Bobo byliśmy na grilu po malcie i zjedzonym lodzie pojechaliśmy do znajomych i oczywiście ja wracałam autem bo m sobie popił ale jakoś dojechałam chyba jednak wolę kierować jak jest pijany przynajmniej nie bręczy hi hi hi
Bietka u mnie też upał że masakra spać nie idzie ale ponoć w czwartek ma się ochłodzić, a Ty będziesz mieć syncia czy córcie ?

joweg no to już lada moment :-) &&&&&&&&&&&&&&

bobo no to ja Ci współczuje... ja psikam i jakoś daję radę, a jeszcze te pyłki , trawy, a fe.... może masz alergię ???

marta
ja ogólnie kocham upały, wodę , słońce, ale jak jestem w ciąży to wolałabym np. 22-25 stopni i słoneczko a nie 31 :) :-) no w nocy w środę mają być burze i czwartek chłodniejszy - więc byle do czwartku :tak:

reklama
juz z gorki , najgorsze ze mieszkanie nie gotowe :( ani nic i jak bede w ciazy to leze plackiem i sie nie ruszam , wogole to strasznie sie boje :( bo jak sie teraz nie uda to mamy 4 lata czekania :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry