Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i dużo zdrówka dla M&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
ja kocham słońce jagby nie to że w ciązy jestem to jużbym kwiatki plewila na takim slońcu ale bym sie opalila zamówiłam wielki basen bedziemy sie kąpały z Nastką kolo domu tylko musi mi m parasol duży naprawić małej powoli znikaja plamki takze jestesmy na dobrej drodze Anaber-współczyje ci opuchnietych nóg kochanatak tak , czytam wszystko heh czekam aż mąż mi poprzynosi ze składziku butelki żeby Ci foto porobićcześć dziewczynki
ja tylko sie przywitac, mamy gości o 3 poszliśmy spac i wyglądam jak królik. Upał okropny nogi jak balony, jedziemy sie przejechac na stadion PGE Arena bo goście chcieli zobaczyć i poźniej na obiad gdzieś na miasto bo ja w garach stać nie będę.
Bietka dzięki za tą sól tez podajdę do sklepu może trochę ta opuchlizan mi zejdzie.
Joweg dokładnie już z górki
Aneczka nie wiem czy wczoraj czytałaś ale ja sie piszę na jedną butelkę ktore, wczoraj proponowalaś ja bym chciała do tego zestawu do podkładek i do świecznika w takim samy wzorze, tylko jak mozesz to wyślij mi na priv kształty butelek jakie masz to coś wybiorę :-)

:-)