• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Joweg będzie dobrze,nie stresuj się,bo to w niczym nie pomoże.Spokojna mama,to szczęśliwa mama i szczęśliwe dzieci:tak:No i dużo zdrówka dla M&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Bobo,Aneczka ja też jestem bladziocha i mega dużo pieprzyków,ale i opalać się nie lubię.A jak już nie chcący mnie słonko złapie,to niestety na czerwono.No i nos też miałam ciągle zatkany,bez alergii czy chorób.Ja stosowałam Xylogel,dla mnie rewelacja i do gardła nie spływa.
Bietka dzieciaki w zasadzie zdrowe,antybola nie mają,tylko rutinacea i zyrtec.

Dzień dobry Joweg spóźnione zyczenia wszystkiego naj naj dzidziola w brzuszku zdrowia dla m i dużo szczęścia dla was:tak: ja kocham słońce jagby nie to że w ciązy jestem to jużbym kwiatki plewila na takim slońcu ale bym sie opalila zamówiłam wielki basen bedziemy sie kąpały z Nastką kolo domu tylko musi mi m parasol duży naprawić małej powoli znikaja plamki takze jestesmy na dobrej drodze Anaber-współczyje ci opuchnietych nóg kochana

cześć dziewczynki :)

ja tylko sie przywitac, mamy gości o 3 poszliśmy spac i wyglądam jak królik. Upał okropny nogi jak balony, jedziemy sie przejechac na stadion PGE Arena bo goście chcieli zobaczyć i poźniej na obiad gdzieś na miasto bo ja w garach stać nie będę.

Bietka
dzięki za tą sól tez podajdę do sklepu może trochę ta opuchlizan mi zejdzie.

Joweg dokładnie już z górki :tak:

Aneczka nie wiem czy wczoraj czytałaś ale ja sie piszę na jedną butelkę ktore, wczoraj proponowalaś ja bym chciała do tego zestawu do podkładek i do świecznika w takim samy wzorze, tylko jak mozesz to wyślij mi na priv kształty butelek jakie masz to coś wybiorę :-)
tak tak , czytam wszystko heh czekam aż mąż mi poprzynosi ze składziku butelki żeby Ci foto porobić :)

teść właśnie ukradł mi truskawki .. poszedł i sobie wykopał z mojego ogródeczka ... masakra .. normalnie gotuje się we mnie .. a leki uspokajające mi się kończą ....

Witam witam:-);-):tak::-D
Ale upał a to dopiero początek:szok:

Jestem po wizycie maluszek zdrowy, serduszko pięknie bije jest bardzo spokojne tylko raz ruszyło rączką. Wieczorem wkleję wam zdjęcie. Jestem bardzo szczęśliwa mam kilo na plusie maluch według okresu 12 tydz 5 dzień a według usg 12 tydz 2 dzień ;-):tak::-D:-)

Joweg spóźnione ale szczere życzenia, codziennie o tobie myślę i trzymam kciuki
Bietka odpoczywaj, ja kupiłam sobie ten krem BB z garniera jest rewelacyjny
Anaber mam nadzieję że ci opuchlizna szybko zejdzie a nie będziesz się tak męczyć do końca ciąży
Bobo udanych zakupów
Marta czasem się trafią takie dziadostwa do pierwszego prania
Wiola cieszę się że Nastce przechodzi
6 mamo może to nic poważnego ten kaszel chłopaków
Aneczka spokojnie nie warto

wrocilam i ledwo zyje :((( masakra tak goracoo do tego takie korki na miescie ze szok nie idzie przejechac ja nie wiem co to sie dzieje
kupilam w h&m dwie pary spodni rybaczek cos podobnego jak wam na allegro pokazywalam :)
ide lezec bo sie zaraz zchaftuje chyba tak mi niedobrze :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry