• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka jestem :-)

ale pospałam... już po śniadanku, M poszedł z psem, jak szybko poszedł tak szybko wróci, przecież pies bidulek nie wytrzyma w takim upale, no ale są w lesie, więc tam jest chłodniej.

anaber owszem zdarzają mi się takie bóle , biorę wtedy nospę. Zazwyczaj są wtedy gdy dużo chodzę, albo się przemęczam. Ja na razie nie puchnę, ale czuję, że lato będę tak samo jak Ty znosiła kiepsko... kupiłam sobie wczoraj sól do stóp redukującą opuchliznę i zmęczenie - z miętą i eukaliptusem - polecam !!!!

joweg STO LAT !!!!

bobo życzę weny, najlepiej zasłonić żaluzje i nie patrzeć za okno :-)- co do aptek, i cen u mnie różnica między jedną apteką a drugą potrafi wynieść 18 zł !!!! w jednej za witaminy płacę 45 zł, a jak wysłałam M - zapłacił 63 zł !!! za to samo- :szok:

scotland jaka pogoda u Ciebie ???

bietka nie mam wlasnie weny spac mi sie strasznie chce przez co nie mam sily na pisanie :( masakra co sie ze mna dzieje :(
ide sie poloze na chwilke moze mi ta spiaczka minie :)
pozniej wpadne do was papa

Bietka a jakiej to jest firmy ta sól kupiłas w aptece czy normalnie w drogerii ?? dziękuję kochana ze podsunięcie pomysly :tak:

Bobo nasi goście przełożyli przyjazd na dzis i czekamy na nich u teściów pozniej jedziemy do nas. goraco jest okropnie namówiłam mojego m aby zeszlifował łóżeczko i jedna część juz pokryłam takim specjalnym lakierem wodnym eco dla dzieci. i ładnie już wygląda :-) tylko najgorsze to szlifowanie :crazy: pyli się strasznie. Ale szkoda mi kupowac nowe łóżeczko, jak miałam po Igorze.

Jestem i ja na chwilkę...
Ja już po szkolę na szczęście babka nie kazała nam przedstawiać tych prezentacji tylko sama sobie je przeczyta w domu, no i dobrze bo nie lubię wychodzić na środek przed wszystkimi :szok:

Anaber to rzeczywiście nie ciekawie , ale japoneczki na nóżki i jak mówisz wio
Scoti miłej pracy życzę :tak:
Bobo owocnego pisania pracy ;-)
Bietka miłego dnia
Joweg kochana sto lat i życzę Ci abyś miała upragnionego dzidziusia :tak:

Zobacz załącznik 460063

Zmykam miłego dnia laseczki :) jutro do Was zajrzę

Ostatnia edycja:
Dzień dobey jestem na chwile wczoraj mnie wyciągnął do kuzynki na grila a do Nastki moi rodzice przyjechali wrócilismy o północy jestem nie wyspana obiad już mam ugotowany gorąco jak cholera u mnie szukamy na allegro basenu bo tak gorącą a nasz stary sie przebił a trzeba sie gdzieś schłodzić Nastka w miare dobrze sie czuje humorek jej dopisuje :-)jagbym mogła to bym sie opalala

reklama
Hej dziewczynki! tak wiem zasługuję na lanie:) nie odzywałam się kilka dni, bo mamy strasznie dużo pracy i czas strasznie szybko ucieka, aa jak wracałam do domu po 19 to marzyłam tylko o łóżko. Jak wasz majowy weekend??:) zaczęłyście już odpoczywać? my planujemy na kolejny weekend pojechać do wawy do szwagierki i pójść do zoo. Ja w zoo byłam strasznie dawno, a Kubol jeszcze nigdy:-)
Bobo śliczny pęcherzyk!!!!
Joweg spełnienia marzeń! tych najskrytszych!!!

Miłego dnia dla wszystkich i każdej z osobna:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry