• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam wszystkie ja już po zakupach i wykąpana
Anaber rzeczy śliczne, my z Bobo też oglądałyśmy te ciuszki w pepco świetne są i tanie też tam kupię

A ja muszę robić głupie prezentacje na jutro...

Eh nic mi nie mów, głupia baba sobie wymyśliła i teraz ja się muszę męczyć z tym gó....nem już ten ostatni miesiąc mogli by nam odpuścić i zalki wpisać za obecność albo jakąś pracę krótką do napisania

Ja zmykam bo padam ze zmęczenia coś tam wymyśliłam na jutro...
Rano ide do szkoły na 8 później do zoo a później gril u znajomych postaram się odezwać a jak nie to jutro wieczorem :) tym czasem życzę wam dobrej nocy i udanej niedzieli :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki po pracy odwiedzilismy rodzicow a teraz padam ale nadrobilam co naskrobalyscie:-)

Dzisiaj w pracy powiedzialam jednemu z menadzerow ze jestem w ciazy pogratulowal i pytal na kiedy termin, ufff a tak sie balam w sumie nie wiem czego, juz coraz wiecej osob w pracy wie

U nas dzisiaj nie padalo, troche slonca ale bylo chlodno

Marta bobo zazdroszcze spacerku;-)

wiolka mala juz nie goraczkuje?

Witam sie pierwsza :-)

Ja juz spac nie moge, obudzilam sie z glodu i z opuchnietymi nogami takze rewelacjyjnie dzien rozpoczety :-( pozostaly mi tylko japoneczki na nozki i wio.
Wstawac śpiochy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry