• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

no naprawdę jest niesamowicie gorąco :-)

głodna jestem, i mam na coś ochotę, tylko sama nie wiem na co ???

co gotujesz bobo ???

dzoana dziękuję z psinką już OK, chodzi na normalne spacery, kontuzja zaleczona :-)

reklama
jestem zla i w szoku
dalam dzis mezowi recepty zeby wykupil i dzwoni do mnie i mowi ile zaplacil to w szoku bylam :szok:
ostatnio jak wykupowalam to za dupka dawalam ok 30 zl a dzis jak maz kupowal to 45 zl :szok: ale w innej aptece. no jakbym wiedziala to bym mu nie kazala wykupwac :(((( ale jestem zla :wściekła/y:

jestem zla i w szoku
dalam dzis mezowi recepty zeby wykupil i dzwoni do mnie i mowi ile zaplacil to w szoku bylam :szok:
ostatnio jak wykupowalam to za dupka dawalam ok 30 zl a dzis jak maz kupowal to 45 zl :szok: ale w innej aptece. no jakbym wiedziala to bym mu nie kazala wykupwac :(((( ale jestem zla :wściekła/y:
a mi ostatnio laryngolog mówił że teraz nie może tak być że jakaś ustawa jest że wszędzie leki na receptę muszę mieć te samą cenę...

aneczka jakbym mogla to bym oddala ale lekow nie wolnni zwracac :(

ja juz po kapieli w pizdzamce i w lozeczku:( niestety musze wstawac bo miesa dogladac hihi

Ostatnia edycja:
Witam witam
Cały czas was czytam ale nie mam weny do pisania.
Dziś zakupy kupiłam sobie pierwszą piżamę do szpitala ale ceny masakra, pierwszy raz w życiu spaliłam obiad, potem spacer lody teraz się wykąpaliśmy i dopiero sobie siadłam:-D
Idę was czytać na grupę bo mam zaległości

reklama
Cześć dziewczynki ;-)

Ja dopiero mam chwilkę aby coś napisac , maskarycznie się dzisiaj czuję, nogi mam jak balony ciekawe co to bedzie w lato jak ja to przeżyję :eek: i do tego mam od rana katar sienny no masakra :wściekła/y:

Bobo i jak zaparcia mineły czy jescze się męczysz, ja Avtivię piłam ta śliwkową i działało :tak:
Bietka mam pytanko czy boli Cię czasem brzuch jak na @ kurcze bo mnie dziś cały dzien pobolewa nospę już wzielam i wogole kiepsko sie czuję na taka pogodę, także lato chyba masakrycznie bede znosić :baffled:

Aneczko jak butelki masz za 10 zl to ja bym sobie zamówiła taką do kompletu do świeczników i podkłądek z takim samy wzorem tylko przesli mi fotki butelek to powiem jaka bym chciała ;-)

Ja dziś po zajęciach zajechałam do pepco i zrobiłam mały zakup za 30zł :sorry2: o to moje zbiory :
2012-04-28 13.12.27.jpg 2012-04-28 13.13.11.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry