• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry witam sie chwilowo bo my z nastką niedawno zwlekłyśmy sie z lóżka mąż oczywiście u wuja na gospodarce:wściekła/y:wiec my same sobie jak zwykle podobno opd jutra mają być u nas deszcze i burze a jutro ma nam basen przyjść wolalabym żeby pogoda jeszcze wytrzymala:tak: Kochane współcuje wam obiadu u teściów ja z moją teściowa zyje na stopie wojennej po tym jak ostatnio odwazyłam sie z nią zadrzeć więc nawet powiedziala że sie musi zastanowić czy do dziecka na urodziny przyjść i mam spokój:-) Kobietki nam poumykaly bo niektórzy mają caly tydzień wolny więc pojechali sie odhamic:-DMilego dnia Aga-oczywiście gratuluje kopnięć dzidziolka A gdzie Marta?

reklama
Jestem jestem po weekendzie u Rodziców, tak jak Bietka pisała
Wzięłam lapka, ale nawet nie było kiedy siąść i coś napisać, najpierw byłam u brata na grillu i tam zostałam do niedzieli. Później przyjechałam do Rodziców, dojechał brat i miło spędziliśmy czas. A w poniedziałek Mama poprosiła mnie, żebym z nią poszła na zakupy, bo na ostatnią chwilę ( w niedziele popołudniu) została z Tatą zaproszona na wesele w sobotę (5 maja). Masakra, powiedziałam, żeby nie jechała, bo co to za zapraszanie na tydzień wcześniej i to jeszcze w takim czasie, gdzie przez pół tygodnia jest wszystko pozamykane. Ale Mama powiedziałą, że pojedzie, więc wczoraj buszowałyśmy po sklepach, gdzie oczywiście nic nie było. Późno wróciłam do domu, kąpanko i na 2 godziny tańca. Wróciłam przed 23 i padłam.
Od rana Was nadrabiałam i na szczęście dużo nie popisałyście.
Bobo i tak szybko się mnie nie pozbędziecie:-p
Joweg, spóźnione życzonka z okazji urodzin
Aga, śliczna fasolinka.
Aneczka, jedna bransolete to chciałabym taką najszerszą jak się da, dzisiaj luknę na kartalog i Ci napiszę. Jeden słoik na maslo orzechowe to oddaje do Twojej inwencji twórczej, a z pszczólkami to myślalam o takim mniejszym słoiku jak po kawie 100g. Co do kolorów bransoletek to cienkie chciałabym na pewno czerwoną, a gruba to nie mam pomysłu byleby pasowała do kolorów w mojej szafie (czerwony, chabrowy, czarny i brążowy). Daj mi znać na ile to wszystko wyceniasz to Ci przeleje kaskę. Kurcze, amm nadzieje, że nie przesadziłam:zawstydzona/y:

Dzoana witaj
Wiola też mam nadzieję że pogoda u nas wytrzyma jesteśmy umówieni na prażone w czwartek a tu straszą pogorszeniem pogody:no:

Ja już umyłam okno balkonowe m pojechał do mojego taty coś tam pomóc a ja sobie zaplanowałam porządki na dziś chyba siły mi pomału wracają:-D

Kopniak super sprawa już się nie mogłam doczekać w drugiej ciąży czułam już w 16 tygodniu
Bobo maluszek ma nie całe 6 cm od głowy do pupy

Ostatnia edycja:
dzoanko jak dobrze ze wrocilas :) bo juz sie martwilam co sie stalo ze nas opuscilas hihi na rynku we wrocku dzis jakies gitary sa bicie rekordu ginesa. idziesz grac na gitarze ? hihi
marta jest u tesciowej dzis bedzie na forum :)
aga u Ciebie dziecko jest wymiarowe u innych tez a u mnie jest wielkolud jakis hihi :) w zeszlym tygodniu mialo ponad 8mm :) ja nie wiem co ono takie wielkie jak na swoj wiek ? moze po tatusiu? maz wielki jest hihi

Ostatnia edycja:
Bobo, ja to wierna jestem i jeśli mnie nie wygonicie to się stąd nie ruszę:-p Ja mam kiepski sluch, o czym może się przekonać nasz instruktor tańca (chociaż wczoraj powiedzial, że zrobiłam duzy postęp jesli chodzi o technikę-pewnie miał na myśli, że miałam poziom -1, a teraz mam poziom 0 hihihi), poza tym szkoda mi pazurków na szarpanie strun. Ale kto wie, moze pojedziemy rowerkami zobaczyć pokaz:-D

Bobo ja to tak bardzo bym chciała żeby przy porodzie moja dzidzia miała 3 kilo i tak się łudzę że nie bedzie takie duże jak moja dwójka
Moja trzecia dzidzia miała takie wymiary
5t 5 dz 0.22 cm
8t 5 dz 2.05 cm
12t 2dz 5.74 cm

Bobo, nie jest tak źle, ale ja bym chciała wszystko perfekcyjnie i wkurzam się jak nie wychodzi tak jakbym chciala. Może na rowerku nie pojeździsz, ale na spacerek możesz pójść, a w Poznaniu nie ma czasem mozliwości wypożyczenia rowerków wodnych? U nas po Odrze można sobie popływać.

aga ja teraz bylam to byl 6tydz i 5 dzien i dziecko mialo ponad 8mm co odpowiada pozniejszym tygodniom ciazy :) zobaczymy jak teraz pojde ile bedzie mialo. ale lekarz nie mowil ze jest za duze hih. Kochana a ile mialo Twoje malenstwo udrerzen serduszka? moje 145/min
dzoanko nawet nie wiem czy wodne mozna pewnie gdzies nad jeziorkami mozna :) ale teraz to ja sie boje hihi
dziewczyny ten lakier co kupilam jest mega:) jestem bardzo zadowolona z niego naprawde :)

reklama
Witam Kochane!!!
Ja już nie spałam od 3 rano,buuuu będę płakać.Nici z przytulasków było,bo m stwierdził,że na ryby się wyspać musi.No i o tej 3 rano na ryby pojechał,auto wzioł,a ja z dzieciakami muszę się kisić conajmniej do 15 w domku.
Kurczę mam doła,och przepraszam,że ja dziś tak o sobie,ale samolub jestem:zawstydzona/y::-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry