• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aneczko, sorry że tak mieszam, ale juz podaję konkrety. to ja bym chciała 3 nr 68 (z których dwie będą czerwone, a trzecia czerwona z jakimis maziajami), a jedna bedzie nr 71 w jakieś maziaje, byleby pasowała do moich kolorków z garderoby. Dasz radę? Słoiki Ci przyśle, chyba, że masz ten jeden po dżemie?

Aneczko, sorry że tak mieszam, ale juz podaję konkrety. to ja bym chciała 3 nr 68 (z których dwie będą czerwone, a trzecia czerwona z jakimis maziajami), a jedna bedzie nr 71 w jakieś maziaje, byleby pasowała do moich kolorków z garderoby. Dasz radę? Słoiki Ci przyśle, chyba, że masz ten jeden po dżemie?
czyli 4 bransolety i 2 słoiki tak ??
po dżemie mąż poszuka jak wróci do domu :)

Hej Dziewuszki! Aneczko piękne te Twoje słoiczki. U nas dzisiaj mega gorąco, a koniec weekendu kiedy mnie najbardziej zależy ma padać:(( Kubolka wywiozłam do babciu bo muszę popracować a w dodatku tata remont zaczął i muszę też mu pomóc.
Bobo kolorek super!
6-kowa mamo czy wy się już odpieluchowaliście?? i odsmoczkowaliście?:-) U nas niby nie korzystamy już ze smoczka, ale na wieczór jak idzie Kuba spać to koniecznie musi mieć smoka i kocyk bo jest mega darcie. W dzień jak zobaczy kocyk to też czasami chce smoka, ale powiedziała że smoczek jest u dzdziusia i dopiero na wieczór będzie i to przeszło. Ale wieczorem jest ryk.

czyli 4 bransolety i 2 słoiki tak ??
po dżemie mąż poszuka jak wróci do domu :)

Tak i to juz ostateczna decyzja, mieszac juz nie będę. W przyszlości bym chciała zrobic taką z kompletem tych modułowych (a'la pandora), ale to na kiedy indziej. Wyceń mi to co Ci podałam to prześlę pieniądzę, ok?
Hej Justi:-)

agus gratuluje pierwszych kopniaczkow !!!! :happy:,szybko poczulas ruchy..:szok:;-)...ja juz tez marze,aby czuc ruchy dziecka..,ale jeszcze troche musze poczekac :-)
ja jutro mam wizyte,wiec kochane zaciskajcie kciuki...bo denerwuje sie jak chol.era

aga gratuluje udanej wizyty:-)
madlen trzymam kciuki za usg &&&&&&

widze ze sie postaralyscie jest slonce! nie pada! pozniej ma byc 15 stopni :-) tylko ze widze ze mi sie nie udalo tego deszczu przeslac.....

wczoraj M mnie rozsmieszyl bo wieczorem dostal tlumaczenie na policji i okazalo sie ze facet myl okna na pierwszym pietrze na golasa hehe polacy maja pomysly:-p:-p:-p ciekawa jestem jakie mialy miny te babki co zadzwonily na policje:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry