• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzoana 13.30 czas ang,jesli nie bedzie poslizgu,wizyta ma trwac jakies 2-3h ,bo to pierwsza,wiec bedzie wszystko..wywiad,badania,usg i zalozenie karty ciazy..ze szpitala mam jakos godzinke zbuta,bo ja teraz wolniej chodze..pozniej bede musiala nakarmic moja rodznke,lekcje zrobic z lobuzami,bo znajac tate,pozwoli im grac..wiec dam znac wieczorkiem..chyba ze do jakies napisze smska,jesli moge..to dam szybciej znac..
agus w ktorym tc czulas ruchy ze swoimi dziecmi..tez tak szybko ??,bo ja z cora w 18tc,a z synem w 16tc ..teraz licze,ze bedzie wczesniej..

reklama
madlen bedzie wszystko super :) trzymam &&&&&&&&&&&& za wizyte :)
ja zbieram sie do tesciow na obiadooo w ogole to jesc mi sie nie chce a tesciowa zaraz bedzie gadac ze mam jesc ehhh masakra
lece odezwe sie po powrocie :)
milego dnia paap

bobo świetny kolorek,uwielbiam czerwony!!!
justi Franul nadal w pielusze i ze smoczkiem.Umnie dzieci jeśli chodzi o pieluchy to tak do 3 roku życia,a smoczki to różnie.Ale mam też inny problem,Franc-a moja mała nie chce spać sam,w środku nocy przełazi do nas,a m do innego łóżka.

Bobo, powodzenia u Teściów
Madlen, możesz napisać smska do mnie, to ja napisze na BB co i jak. Czyli na polski czas to będzie 12.30? Dobrze liczę?

Madlen-oczywiście kciuki za jutrzejszą wizyte będzie wszystko wporządku:-) u mnie mega gorąco do słońca 40 stopni bylam w kwiaciarni kupiłam sobie bratki które chce przy wejściu posadzić tylko poczekam aż sie troche ochłodzi bo mogłabym sie usmażyć obiad mam ugotowany biore sie za odkurzanie a później te kwiatki posadze na balkony bym sobie jeszcze jakieś kupiła nie moge do kwiaciarni chodzić:sorry::sorry::sorry:a wam jak popoludnie mija? :sorry:Aneczkaa- ty masz stworzone ręce do robienia dzieł nie każdy umie takie cuda robić:tak:

Wiolu pracowicie:-) Tworze fakturki klientom, a wkoło mam mega bur.del, tata okna wymienia i zaraz muszę sprzątać.
6-tkowa mamo, u nas ze spaniem nigdy problemu nie było. Kubusiowi z nami jest za gorąco. Do tej pory nie używamy wogóle kołderki ani poduszki. Na noc zimą ubieraliśmy Kubcia w śpiworek i przykrywamy kocykiem. Z kołderką było tak, że nie zdąrzyłam dojść do łóżka od łóżeczka jak już był odkryty. A wieczorem czasami usypia leżąc koło mnie a czasami sam wchodzi do łóżeczka i śpi całą noc.

Madlen ja tak jak ty poczułam ruchy z synem I ciąża 18 tydz z córcią 16 tydz a teraz 13 tydz kilka dni wcześniej czułam takie otarcia delikatne a wczoraj ewidentny kopniak, nam jest łatwiej rozróżnić to od czegoś innego bo już byłyśmy w ciąży i wiemy jak to jest ja maluch się rusza
Wiola mnie od rana wzięło na porządki umyłam okno balkonowe wyprałam pranie firankę postawiłam na obiad a teraz prasuje na taki upał zdolna jestem ale chyba mi siły wracają bo mam dużo energi

reklama
Agus bylam ciekawa,czy w 3ciazy jest szybciej...ale widze,ze tak..to sie bardzo ciesze..
a ja mialam ostatnio wrazenie..tak czulam,jak mi cos <raczej ktos:-D> w brzuchu plywa..,ale nie sa to ruchy/kopniaki..tylko takie przemieszczanie..nie umiem tego wytlumaczyc :zawstydzona/y:,ale wydaje mi sie,ze to za szybko..ale kto wie...juz 2razy tak poczulam..byle do 1szych ruchow..;-)
zjadlam gofry,potem jogurt i ...masakra,zawsze jakis diabel mnie podkusi,a potem zle sie czuje :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry