• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiulek współczuję takiej sytuacji, trzymaj się kochana
Martus już nie długo poczujesz maluszka
Wiola ja przez ostatnie tygodnie wszystko odkładałam na jutro które nie nadchodziło bo miałam takiego lenia a teraz już ok

reklama
gosiulek przykro mi ze taka amosfera w domu i w dodatku nie wiadomo o co mezowi chodzi:szok: gorzej jak z babami z tymi naszymi chlopami nie... mam nadzieje ze szybko sie pogodzicie a sandaly tez te pierwsze mi sie podobaja.

ja wam dziekuje za te sloneczko:-) M sie spalil bo biegal na dworzu a mala tak sie wybiegala ze juz zmeczona ale mam nadzieje ze nie zasnie teraz bo nie bedzie mi w nocy spac wogole a mi dwa prania wyschly w ogrodku:-) od razu humor lepszy

aneczkaa a tesc to wykopal wam sadzonki truskawek z ogrodka tak? po co? co za typ :wściekła/y:

Marta jeszcze troszke i poczujesz kopniaczki maluszka ;-)
a wiesz,ze w pierwszej ciazy pierwszy ruch jest w rownej polowie,tak gin mi powiedzial..i u mnie to sie sprawdzilo..sama obliczylam sobie kiedy urodze :-D

Martusia z pierwszym ruchem to u kazdego jest inaczej..jedna ma szybciej druga pozniej..ja mialam w 18tc,a po pierwszym ruchu znalam dokladnie dzien kiedy urodze ;-)

gosiulek przykro mi ze taka amosfera w domu i w dodatku nie wiadomo o co mezowi chodzi:szok: gorzej jak z babami z tymi naszymi chlopami nie... mam nadzieje ze szybko sie pogodzicie a sandaly tez te pierwsze mi sie podobaja.

ja wam dziekuje za te sloneczko:-) M sie spalil bo biegal na dworzu a mala tak sie wybiegala ze juz zmeczona ale mam nadzieje ze nie zasnie teraz bo nie bedzie mi w nocy spac wogole a mi dwa prania wyschly w ogrodku:-) od razu humor lepszy

aneczkaa a tesc to wykopal wam sadzonki truskawek z ogrodka tak? po co? co za typ :wściekła/y:

mhm sadzonki które Amelka sama wykopywała u moich rodziców ...

Anaber pisz co poprawić ... jeszcze nie jest lakierowane :)

Zobacz załącznik 460626Zobacz załącznik 460627Zobacz załącznik 460628Zobacz załącznik 460629Zobacz załącznik 460630Zobacz załącznik 460631Zobacz załącznik 460632Zobacz załącznik 460633Zobacz załącznik 460634Zobacz załącznik 460635

Gosiulek współczuję sytuacji z mężem... :(((

reklama
dół jest srebrny , góra w beżu .
jak się nie podoba to pisz , moę zeszlifować i zrobić np cały w beżu ..
na 10 maja niciarka musi być u mojej koleżanki .. to masakra jakaś bo drewno jakie dostaje jest nierówne i cały dzień szlifowałam ..

Zobacz załącznik 460644

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry