• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aneczka jeśli to nie dużo pracy to bym wolała cały beżowy bardziej mi sie podoba, ale jesli masz dużo poprawiac to niech zostanie :happy:

reklama
ojjj widze ze cos cicho tu dzis nieiwle napisalyscie hihi:)
ja mam dzis takie wzdecie ze ledwo wytrzymuje hihi
a wy jak dziewczynki dzionek spedzilyscie?

Bobo tylko jeszcze Ci napisze co do wzdęć to ja dziś miałam wzdęcia i takie zaparcia ze ryczałam na kibelku- to byłam masakra wiem że nie można przeć ale inaczej sie nie dało mam nadzieję że fasolce nic nie jest, byłam u teściowej i miała tylko śliwki suszone ale jakoś poszło

Słodkich snów Marta
Bobo, rozumiem, że popołudnie udane. Miałam dzisiaj pójść na rowerki, ale jakoś zbierałam się zbierałam i sie nie zebrałam:-D W domu z M sobie posiedziałam
Gosiulek, mi sie też podobają bardziej sandałki z kwiatkiem
Aneczka, śliczna jest ta niciarka:tak:

Marta fajnie ze kogoś znalazłaś taniego .. mój tata nie ma czasu bo zlecenia Go gonią :)

Ja też zmykam spać plecy mnie bolą od siedzenia przy biurku .. a mąż oznajmił że dziś dzień przytulania mamy :)\

Dzięki Dzoana .. własnie miałam ją już dziś lakierować choć 5 warstw ale nie mam potwierdzenia od koleżanki czy jej się podoba... i muszę teraz czekać aż zatwierdzi.. a lakieruję ok 40-50 warstw więc trochę się namacham heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry