• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry wszyskim :)
nie wyspałam się a sen miałam niezły hihi w finale czegoś a'la Top Model byłam hehhehehheheh

tak 50 warstw lakietu i co kilka warstw szlifowanie każdego elementu z osobna

Ostatnia edycja:
aneczka joweg witajcie :)
u nas sie wypogadza wiec bedzie dzis ladnie :) a ja dzis pisze prace wiec dzis bedzie mnie tu mniej ale pozniej wszystko nadrobie hihi :)

Hello, Bobo wpisz mnie na liste obecności
Joweg, dobrze że do nas zaglądnęłaś:tak:
Madlen, &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Dziewczyny, może Wy mi cos doradzicie. Mój M jest chrzestnym i 20 maja idziemy na komunię. Planujemy kupić zegarek Casio G-shock. Uważacie, że to fajny prezent dla chłopaka, czytałam, że zegarki sa passe, ale nas nie stać na tablety, komputery czy smartfony, a poza tym uważam, że prezent powinien byc trwały i żeby to była pamiatka. Na zegarku planujemy grawerkę. Może wśród Was są chrzestne, co dawałyście chrześniakom?
Zegarek cos w tym stylu http://allegro.pl/promocja-zegarki-casio-ga-100-4kolory-g-shock-3lg-i2309553239.html Planujemy wydać tak do 500zł

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoanko ja niestety chcrzesta nie jestem a mam 5 bratankow i u zadnego nie jestem chrzestna tak mnie moi bracia doceniaja ehhh no szkoda slow na nich hehe
zegarek wg super prezent szczegolnie ze jest on taki wypasiony i sa to zegarki dobrej marki i sa one dobre. ja bym kupila takie cos wlasnie. a jak maly chce kompa albo tableta to niech sobie uzbiera. wg mnie zegarek bardzo dobry pomysl :))

Dzonka ja jestem chrzestną i też czeka mnie komunia u dziewczynki ale za rok. Myślę że to jest dobry pomysł i praktyczny, dziś dzieciaki liczą na kasę i tak jak mówisz na tablety, kłady itp.. taka głupia moda nastała a nie każdego stać... a ja mam z kolei inny problem

reklama
Bobo, wielkie dzieki, dla mnie zegrarek to taka pamiatka będzie, tym bardziej, że to trwały prezent będzie, bo się tak nie starzeje jak smarty czy komputery. Tym bardziej, że nie bardzo nas stać na wypasione prezenty. Nawet nie ma za bardzo sie z kim zlożyc, bo podobno chrzestnej nie bedzie (zresztą M nie ma z nia kontaktu).
Marta, z tymi prezentami to jest jakaś masakra, jak słucham o tym wyścigu kto da lepiej i drożej to łapie sie za głowę. Ja jestem jeszcze z tego pokolenia (to było całkiem niedawno) gdzie dostawalo się naprawdę niewielkie prezent, najczęściej były to niedrogie rzeczy, a o dawaniu pieniedzy to nikt nie pomyślał. A teraz czytam, że modne sa tablety, komputery, kutery, quady i inne naprawdę drogie rzeczy. Kurcze, to jest chore. Marta, jaki masz problem?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry