gosiulek73
mama K&K&A
Hej
Ja szybciutko bo nie mam czasu.Ciągle coś.
Teraz jestem na etapie szukania sandałow.Powiedzcie które Wam się bardziej podobją.Gdybyście miały dla siebie kupować...
N-Vision Sandałki z kwiatkiem ! Skóra kolory 39 (2297662879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gremax wz. 361 biały lakier R. 40 (2315924699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A poza tym mąż mnie dobija.Nie mam siły z nim być.
Ja szybciutko bo nie mam czasu.Ciągle coś.
Teraz jestem na etapie szukania sandałow.Powiedzcie które Wam się bardziej podobją.Gdybyście miały dla siebie kupować...
N-Vision Sandałki z kwiatkiem ! Skóra kolory 39 (2297662879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gremax wz. 361 biały lakier R. 40 (2315924699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A poza tym mąż mnie dobija.Nie mam siły z nim być.
;-) i duzo sily zycze..,aby z m.wsio bylo dobrze ;-)
Aga-to dobrze że sily wracają ja codziennie musze coś po trochu robić bo dom mam wielki jeszcze mam robote w ogrodzie przy jarzynach kiwiatkach w lecie to chyba sie przekręce Marta-Nastka dobrze sie ma plamy schodzą mam nadzieje że do czwartku będzie po ospie to super że macie kogoś kto wam tanio zrobi remont każdy teraz sie z groszem liczy:-)