• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej
Ja szybciutko bo nie mam czasu.Ciągle coś.
Teraz jestem na etapie szukania sandałow.Powiedzcie które Wam się bardziej podobją.Gdybyście miały dla siebie kupować...
N-Vision Sandałki z kwiatkiem ! Skóra kolory 39 (2297662879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gremax wz. 361 biały lakier R. 40 (2315924699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A poza tym mąż mnie dobija.Nie mam siły z nim być.

reklama
Witam Witam Was laseczki w piękny dzień :-D
ja już wróciłam lecę poczytać co napisałyście. My w czoraj mieliśmy dzień na spontana bo musieliśmy do teściówki jechać opony zmienić na letnie, a tam nie miałam neta niestety.

Aga
gratuluję udanej wizyty, aby tak dalej, a zdjęcie Boskie. Jak ja już bym chciała poczuć ruchy dzidzi
Bobo dzięki za przekazanie info, pokazuj co kupiłaś. Lakier zaje fajny- mój kolor!

Wiolka jak Nastka się czuję? Musisz pozytywnie Myślec, fasolka rośnie i dobrze jej u mamusi i udanej imprezy oczywiście

Anaber jak wizyta gości udana? A i czy podobał się stadion; ja tam byłam jak był w budowie jeszcze

Bietka ja Ci powiem że pomału zaczynam odczuwać upały niestety ale cóż dam radę muszę na balkon sobie parasol kupić i będę siedzieć w cieniu hi hi hi

Dzonka w końcu się odezwałaś

Justi u nas też mega gorąco, my mamy remont od poniedziałku i mam nadzieję ze będzie chłodniej

6mamo a jak u Ciebie … już lepiej?

Gosiulek a co się z m stało? Czasami tak jest wiesz my też non stop się kłócimy

Madlen &&&&&&&za wizytę
Aneczka no wiesz co teściu ale Ci zrobił z tymi truskawkami, a po co mu one kurcze dla wnusi by zostawił… po pijaku lepiej się tworzy hi hi ale na poważnie super Ci wyszedł wazonik

mam nadzieję że o nikim nie zapomniałam hi hi hi
* a nie pisałam wam znaleźliśmy kolesia który nam wyremontuje kawalerkę i za bardzo nie wielką cenę, ma swoją firmę i mam nadzieję że będzie porządny :)

Ostatnia edycja:
Justi widze ze u ciebie też pracowicie nie próżnujecie dzis kobietki Ja posprzatałam w domu ściągłam w salonie firanki wyprałam je musze wyprasować wyprałam dlugaśny chodnik z korytarza przed wejściem do somu zrylam sobie i wsadziłam tam bratki i teraz ledwo żeyje jestem wykończona:oo: Aga-to dobrze że sily wracają ja codziennie musze coś po trochu robić bo dom mam wielki jeszcze mam robote w ogrodzie przy jarzynach kiwiatkach w lecie to chyba sie przekręce Marta-Nastka dobrze sie ma plamy schodzą mam nadzieje że do czwartku będzie po ospie to super że macie kogoś kto wam tanio zrobi remont każdy teraz sie z groszem liczy:-)

wrocilam od tesciow hihi :)
zjedlismy obiadek pozniej pojechalismy polazic do parku pozniej jak wrocilismy to rodzinka przyjechala i posiedzielismy z nimi wiec bylo ok :)
tteraz odpoczywam u siebie hihi :)

cześc dziewczynki :happy:

Marta tak udana wesoło jest:-D,stadion niestety zakmnięty mieliśmy nadzieję,że moze bedzie można wejść, ale z zewnątrz tez robi wrazenie, teraz jesteśmy u teściów goście jutro jada a my wracamy do domu.

Aneczka to ja czekam na fotki butelek :) i napewno coś wybiorę :tak:

Gosiulek a co się dzieje z mężem ?? jesli chodzi o sandalki to mi się bardzie podobają te biąłe z kamieniem :-)

Bobo się objada na obiedzie będzie musiała zatanczyć aby zgubić ;-)hehheheheheheh

reklama
Marta,Anaber sama nie wiem.Nie odzywa się i już...Chodziłam prosiłam,nie to nie to.Tylko dziecka mi szkoda że musi patrzeć na zimną atomsferę między rodzicami i moje łzy.Rano nie pozwolił się zbliżyć m do mnie.Odpychał go...bo widzi że matka przez ojca płacze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry