• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

SZóstkowa mamo, a dlaczego musisz kisic sie w domu? Taka piękna pogoda, to dzieciaki pod pache i na spacer
Bobo, daj zdjęcia pazurków, jaki to kolor

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzoana mnie chodziło o to ,że w domu tzn przy domu.Do lasu czy nad jeziorko nie pojadę,bo młody w autobusie szału dostaje.Oczywiście wyjdziemy na spacerek do parku,ale trzeba będzie uważać,bo co drugi krok to psia kupa.Niestety Franuś jeszcze nie patrzy gdzie nóżki stawia,a i starsze jak wyjdą,to biegają jak oszalałe.

dzoanko kupilam inglota 860 nie jest az taki czerwony jak normalny. jest sliczny jestem bardzo zadowolona ( to nie moje paznokcie hihi ) ale ten sam lakier

DSC02469.JPG

zjadło mi mega posta ...

wstalam i ja :
aga gratuluje dzidzi kopa :) pewnie super uczucie :)
u mnie niby druga ciaza ale poczuje jak przy pierwszej pozniej pewnie :(
u mnie tez pogoda super :)
aneczka wazon zapowiada sie przpieknie :)
czy świeczniki mają być identyczne czy jedynie podobne ???
Bobo uczucie nie ziemskie też już nie długo poczujesz:-D

Jestem jestem po weekendzie u Rodziców, tak jak Bietka pisała
Wzięłam lapka, ale nawet nie było kiedy siąść i coś napisać, najpierw byłam u brata na grillu i tam zostałam do niedzieli. Później przyjechałam do Rodziców, dojechał brat i miło spędziliśmy czas. A w poniedziałek Mama poprosiła mnie, żebym z nią poszła na zakupy, bo na ostatnią chwilę ( w niedziele popołudniu) została z Tatą zaproszona na wesele w sobotę (5 maja). Masakra, powiedziałam, żeby nie jechała, bo co to za zapraszanie na tydzień wcześniej i to jeszcze w takim czasie, gdzie przez pół tygodnia jest wszystko pozamykane. Ale Mama powiedziałą, że pojedzie, więc wczoraj buszowałyśmy po sklepach, gdzie oczywiście nic nie było. Późno wróciłam do domu, kąpanko i na 2 godziny tańca. Wróciłam przed 23 i padłam.
Od rana Was nadrabiałam i na szczęście dużo nie popisałyście.
Bobo i tak szybko się mnie nie pozbędziecie:-p
Joweg, spóźnione życzonka z okazji urodzin
Aga, śliczna fasolinka.
Aneczka, jedna bransolete to chciałabym taką najszerszą jak się da, dzisiaj luknę na kartalog i Ci napiszę. Jeden słoik na maslo orzechowe to oddaje do Twojej inwencji twórczej, a z pszczólkami to myślalam o takim mniejszym słoiku jak po kawie 100g. Co do kolorów bransoletek to cienkie chciałabym na pewno czerwoną, a gruba to nie mam pomysłu byleby pasowała do kolorów w mojej szafie (czerwony, chabrowy, czarny i brążowy). Daj mi znać na ile to wszystko wyceniasz to Ci przeleje kaskę. Kurcze, amm nadzieje, że nie przesadziłam:zawstydzona/y:
nie mam takich małych słoików bo kupuje wielkie kawy ....
a bransolety mają do siebie pasować żebyś je nosiła razem czy każda ma być inna ???
SZóstkowa mamo, a dlaczego musisz kisic sie w domu? Taka piękna pogoda, to dzieciaki pod pache i na spacer

a ja z kacem w taką pogodę .. ehhhh dawno nie piłam i teraz po 2 piwach kac :confused2:

DZIEŃ DOBEREK WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!!

Bobo, super kolorek
Aneczko, wiec tak cienka, ma byc czerwona, a gruba pasujaca do ciuchów, moze miec maziaje lub byc gładka. to może lepiej, żebym jednak przysłała Ci te słoiki. tak chyba bedzie najlepiej. Jutro skocze na poczte, moze nie bedzie mega kolejki

reklama
Bobo, super kolorek
Aneczko, wiec tak cienka, ma byc czerwona, a gruba pasujaca do ciuchów, moze miec maziaje lub byc gładka. to może lepiej, żebym jednak przysłała Ci te słoiki. tak chyba bedzie najlepiej. Jutro skocze na poczte, moze nie bedzie mega kolejki
maz zostawia tylko duże słoiki na zaprawy :) a kawę pijemy hurtowo .. małe słoiki mam tylko malutkie po słoiczkach bobovity :D ale one sąmalusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry