• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiulek sprawdziliśmy tylko tyle co na facebooku, no ma wpisaną własną firmę remontową, ma swoją stronę internetową i ogłoszenia na guntree, epoznań i na jakimś budowlanym :baffled: Ja wiem że ludzie są rożni i są też nie wypłacalni ale to idzie w dwie strony my też się boimy ...

reklama
Marta-a nie podpisujecie z nim zadnej umowy?tak byłoby bezpieczniej wtedy wpisalibyście sobie że daliście mu zaliczke w takiej kwocie a reszta jak skończy prace i przynajmniej byłoby to na papierze a nie na tak zwana gebę:sorry:

Wiolka podpisujemy umowę i mają w niej czas do kiedy do kiedy mają to zrobić. M z nim przed chwilą rozmawiał i ostatecznie chce 35% zaliczki i powiedział że ktoś go kiedyś oszukał, zaczął pracę a koleś z niego zrezygnował i zapłacił za to co było zrobione, a on został bez pracy i innym poodnawiał... i dlatego się boi, ale niech zrozumie nas też.

Zgodził się na tą zaliczkę dopiero jak wejdzie z robotą

Ostatnia edycja:
Marta takie tanie drzwi to rewelacja,aWiolka ma rację trzeba uważać i umowa jest niezbędna.
Anaber jak się czujesz,jak stopki?
Gosiulek to twój m ma rzeczywiście twardego focha,ale bądź silna.Ja swojemu m bym ten dzisiejszy obiad na ryjek wylała jakby wrócił,a co!!!A jutro niech sam się gdzieś stołuje!!!
Anisiaj wracaj do nas!!!
Dzoana jak tam wieści od MADLEN?

Au mnie m jakby się złamał,tzn przyniósł mi kwiaty z przeprosinami,ale ja pofocham się jeszcze troszkę na niego,by nie myślał,że łatwo mu poszło!

Hej, jestem juz i właśnie rozmawiałam z Madlen. Troche kiepsko ją słyszałam, bo strasznie zasapana była, ale okazalo się, że ciąża jest dużo młodsza niż początkowo sądziła, jeśli ją dobrze zrozumiałam, to niecały 8 tydzień. Fasolka na początku nie chciała się ujawnić, więc mama najadla się strachu, ale w końcu dała się zobaczyć razem z serduszkiem:tak: Madlen obiecała, że jak tylko wróci do domu to zda dokładną relację:-D Zmykam na obiadek i za niedługo bedę z powrotem

dziewczynki jestem nie do zycia :( wstalam z mysla ze dzis sobie piknie popisze prace a tu du...pa wyszla z tego :( napisalam dwa zdania i poszlam spac i dopiero co wstalam:( kurde nie umiem sobie poradzic z ta spiaczka masakra jakas :(
pamela trzymam &&&&&&&&& za staranka i bedzie dobrze :) trzeba w to wierzyc. kazda z nas ma strach ale bez ryzyka nie nic
madlen gratuluje wizyty u czekamy na wicej informacji :)

Dziewczyny, napisałam jak tylko Madlen do mnie zadzwoniła. Nawet z obiadem się wstrzymałam, więc bez karniaków dzisiaj, bo padam z nóg. Nałaziłam się po sklepach w poszukiwaniu zegarka, a to dopiero jedna galeria, później poszliśmy na film (zamiast na 11.15 to na 13.00), później jeszcze do stonki po jedzonko i ziemię do kwiatków. Ledwo wlazłam do domku, przygotowałam obiadek, odpaliłam kompa i zaczęłam czytać zaległości, a tu Madlen zadzwoniła. Teraz odpoczywam, uff:-D

reklama
dzoana kochana dziekuje :-)
dopiero weszlam do domu ,wiec na szybko pisze...
strachu to najadlam sie sporo...najpierw widzialam pusta macice-bez dziecka...,potem brak serduszka...:-(chyba nie musze pisac ,co w tym momencie z mezem czulismy...ale polozna poszla po lekarza i zrobili mi dopochwowe <pierwszy raz mialam>..od razu znalazla dziecko-jedno :-Di pokazala jak ladnie bije serduszko..nawet ustawila na kolor,wiec widzialam krew dzieciatka ;-)odetchnelismy z M.z ulga ,uffff..ciaza jest mlodsza..ale przy moich cyklach to normalne ;-),badali mocz i jest czysty,bez bakterii,wzieli do badan krew ale wyniki dowiem sie za 4tyg.bo mam nastepna wizyte i wtedy zrobia znowu usg i ustala dokladny wiek dziecka ;-)..porod wyliczony na 12.12.12.:-D
to tak wskrocie ,pozniej do was zajrze :tak:
sciskam mocno :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry