• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka w piątek podpisujemy umowę a w poniedziałek wtorek już zaczynają. Są to dwie osoby ale znalazłam tego faceta na facebooku i on jest w moim wieku :szok: m się trochę boi że chcą 60% zaliczki i powiedział że może im dać 10 % bo się boi i teraz nie wiem, kurcze żeby nas nie wyciulali

reklama
kurde powiem Ci Marta że sprawa nie łatwa, ale chyba musisz zaufać - nie ma innego wyjścia. Albo zrobisz sobie sama, albo zaufasz :-( niestety...
ja okropnie się boję takich ekip, ale jak na razie nie było najgorzej, M szukał chłopaków do malowania i jakoś poszło ... wchodzą 28 maja - też się boję ale musimy być DOBREJ MYŚLI :-)

Niby na facebooku niby ma że pracował jako sanitariusz więc myślę sobie że nie może być złym człowiekiem :baffled:... Ale mimo wszystko boję się 40% to jest dużo a niech weźmie kasę i się będzie bujać miesiąc z remontem- tego się boję. Zobaczymy co powie jak m z nim ponegocjuje o tą zaliczkę, bo teraz obliczył że to jest ok. 1500zł to trochę dużo przed robotą...
Co mówicie o tym?

Marta-to super że tak wam sie udało i bez przyzwoitki w postaci wujka;-)to jak zakupisz sobie sukieneczke to musiszsie pochwalić Kobiety faceci to czasami potrafią z równowagi tak wyprowadzić że hej czasami to by sie wzięło siekiere i łeb przy samej dupie odrąbało:wściekła/y: witaj Pamela &&&&&&&&& za staranka będzie dobrze A gdzie dzoana z wieściami od Madlen?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry