• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiulek współczuję Ci ale kurcze bądź twarda i nie daj się !

Ja właśnie wróciłam facet młody gdzieś w naszym wieku ale schludnie ubrany, wygląda na porządnego. W piątek podpisujemy umowę a dziś prześle nam kosztorys. Spisałam na kartce czego będzie potrzebował. Mam nazieję, że nas nie oszuka choć chce 50% zaliczki

Ale jestem bardzo zadowolona bo kupiliśmy dwie pary drzwi z ościeżnicami i klamkami za 500zł po przecenie w budom market :-D i m powiedział że kupi mi sukienkę na lato hi hi hi

Aneczka piękne !

Ps. wuja na szczęście z nami nie pojechał bo coś mu wypadło i na nasze szczęście

Ostatnia edycja:
Marta super.A swoją drogą mimo wszystko drogo....skąd brać na to wszystko kasę.

A jutro to będzie sobie sam gotował.Planował grill.Zobaczymy bo ja nie mam ochoty w takiej atmosferze.
Dziecko mi padło na rękach...i spi.

No i bardzo dobrze niech sam robi. A mały pewnie padł od tej gorączki.
My liczyliśmy na drzwi ok tysiąca a tak 500 zł za dwie pary ze wszystkim. Drzwi przecenione były z 600zł na 140zł i nam się udało

Pamela witaj i trzymam kciuki za staranka ;-)
Gosiulek to już nie wiem o co może Twojemu m chodzić może boryka się z jakimś problemem albo coś... nie martw się na pewno mu przejdzie

Gdzie się reszta podziała ?????

reklama
witam, :-)

jestem, jestem. Musiałam zawieźć auto do mechanika :( kolejne koszty :no: w poniedziałek do odbioru
M pojechał na grilla ze znajomymi, no ja w 40 stopniach upału siedzieć nie będę - więc zostałam sama w domu
źle mi z tym, no ale cóż nie będę go ograniczać :zawstydzona/y:

marta
super promocja !!!! lubię jak nastawiam się na większe koszty a tu w portfelu zostaje - na jakiś drobiazg :) sukieneczka :) :-)
kiedy ekipa wchodzi ???

gosiulek nie przejmuj się M. Oni są z innej planety...

anaber jak stopy ???

normalnie dziewczyny mojemu M nawet nie przyszło przez myśl, żeby ze mną zostać !!!! nie zapytał.. po prostu dostał telefon i pojechał nad rzekę, wróci narąbany i będę musiała przez całą noc wdychać te smrody :szok:

także anaber, gosiulku, 6 mamo łącze się z Wami w złości na m

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry