Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anisiaj u mnie dla odmiany ZIMA - pada od 5 rano - wieje tak jakby od listopada bez zmian,
w planach siedzenie w domu ... nawet na balkon nie da się wyjść :-(
mam podły nastrój... dziewczyny naprawdę widok za oknem i ta zima mnie tak dobijają że szok.....!!!!
ja robię sobie terapię : nie patrzę za okno i wmawiam sobie: to się kiedyś skończy !!!
bobo wiesz pogoda też nie pomaga w diecie... jak taka pogoda to masz ochotę na coś słodkiego, aby poprawić sobie humor...:-(
Ja przyjelam za pewnik prognoze, ze do 10.04 bedzie zima i tego sie trzymam. Do 10 nie spodziewam sie slonca, wiec mnie pogoda nie rozczaruje ponoc po zimie ma byc juz lato, ciekawe ile w tym prawdy.
Bobo, moja dawna znajoma dietetyczka polecała picie lnu mielonego 2x dziennie 30 min przed posiłkiem. Świetnie reguluje prace jelit, ta dziewczyna pila to od lat. I do jedzenia dodawala otreby, praktycznie do wszystkiego.
Dziewczynki, a w ilu stopniach pieluchy tetrowe???