Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem
od rana jezdzimy. najpierw bylismy z mala na szczepieniu pozniej u tesciowej ja zostawilismy i pojechalismy zlozyc moj pit i po becikowe i tak nam zeszlo. o 13.50 mamy jeszcze bioderka. ja jestem detka nie mam sily na nic
anisiaj nic ważnego, nic pilnego, błahostka,... w sumie mogę o tym napisać tutaj szukam kiecki na czerwiec, ale normalnie pogoda za oknem mnie dobija !!!! nie wiem czy iść do krawcowej ( będzie dopasowana - i nie powtarzalna) czy wkurzać się i łazić po sklepach ...
Krawcowa gwarantuje niepowatarzalnosc, ja na jednym z wesel w wakacje siedzialam obok dziewczyny w identycznej sukience jak ja! Obie zolte, niby nietypowe, ale z sieciowki
przyszedl ten plaszczyk co kupilam dla julki na allegro. super jest jestem bardzo zadowolona. kolorek zywszy zielony niz na obrazku bylo. julka zapatrzona w niego hihi. i czuc ze wyprany jest. lubie kupowac od sprzedawcow co dbaja