reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry:)

u mnie pogoda też do du.y ale może się wypogodzi

Miłego dnia wszystkim:)

Justi kupiłam sukienkę, musiałam bo nie miałabym w co się ubrać na tą komunię

6 mamo ja do Krakowa mam 60 km, nie mieszkam w Oświęcimiu tylko 5 km dalej w Bieruniu ale jak będziesz to zapraszam:)W Oświęcimiu jestem zameldowana i mam tam mamę i babcie:)

reklama
cześć wszystkim

u nas zimno, padało - teraz szaro-buro

bobo ja wczoraj miałam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym - babcia usmażyła ;-)
images

marta współczuje :( szukasz jeszcze ???

miłego dnia dziewczynki :*

Bietka szukam :-( ostatni raz nimi zamykałam drzwi w piątek a we wtorek bo basenie chyba je widziałam to doś długo

Oli zjadł w końcu kaszke łyżeczką :-)

Bietka ja też ale przeryłam wszystkie torebki i nie ma, jest jeszcze obcja bo tam gdzie kłade klucze Antosia sie bawiła córka siostry m i wszystko wywalała wiec moze gdzies go wsadziła no już nie mam pojecia

Dzień dobry dziewczynki!!!
U nas dzisiaj też szaro,buro i pochmurno i zimno bo 14 st.
Ja jeszcze się nie wyspałam,wczoraj po przyjeździe padłam na ryjek i spałam w opakowaniu z nosem w laptopie w zasadzie do teraz.Tyle zajefajnych wrażeń wczoraj było.

Bobuś kurczę skąd ty masz moje foty,hihi!?:-)
Martuś brawo dla Olinka,super chłopczyk!!!A co do kluczy,to może tak na spokojnie,może zadzwonić i zapytać się czy może ta mała nie wzięła sobie kluczy jako zabawki.A tak poza tym dobra była ta drożdżówka,możesz mi taką do mnie podesłać?A jak m po mojej wizycie.
Bietka ale smaka narobiłaś tymi plackami!!!
Aga jeśli będę w twojej okolicy ,odwiedzę was na pewno!

6mamo he he drożdżówka z biedronki też je bardzo lubie ale rzadko jadam bo... dupa rośnie a moje bułeczki Ci nie smakowały ? może przesoliłam znów ? :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry