reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta to super,że klucze się znalazły.Teraz ty,schowaj klucze m do swoich spodni,hihi!
A ten twarożek gdzie kupujecie?
Bobo ,Marta wasze maluchy na żywo jeszcze słodsze,do schrupania.

Ja niestety nie widzę tego zalewu,bo leci Madagaskar 3.

Ostatnia edycja:
6mamo dziękuję ;-) Olinek śpi teraz a wczoraj miał tyle wrażeń że jak poszedł spac po kąpieli to obudził sie o 6 dopiero ha ha ha wiesz co w marketach powinien byc ten twarożek musisz sie rozejżec, ten akurat przywiozłam z domu z czarnkowa ale na pewno jest u Was

w lidlu od poniedzialku beda fajne ubrania damskie i beda pizdzamki dzieciece za 16zl (rozm 86-116)
a od czwartku tez beda fajne rzeczy i takie na plaze dla dzieciaczkow . fajne maja te oferty na teraz :)

Ostatnia edycja:
reklama
6 mamo ja uwielbiam placki ziemniaczane, naleśniki, schabowe ale nie znoszę ich smażyć i smrodu jaki potem mam w domu :crazy::baffled: dlatego nigdy już nie będę miała aneksu kuchennego tylko osobną kuchnię

bobo dzięki - poluję na piżamki :))) :-) jak samopoczucie ? @ się rozkręciła ?

marta to super, kopas w dupas dla m

anisiaj zmywałam podłogi, nie mam włączonego TV :/ :baffled: jak tam brzusio jest już wieeelkiiiii ????? mała kopie ??? dobrze sypiasz w nocy ? :) zadałam 100 pytań bez jednego kluczowego, za które byś mnie zabiła :-D:-D:-D ( mianowicie "jak się czujesz?" )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry