reklama

Nasze sprawy...

ja dziś sprzątam boo statnio dałam sobie fory :-) heh łazienka, kuchnia i pokój posprzątany jeszcze prysznic i odkurzanie i luz.... dziś znajomi wpadają ale kurcze o 20 tej troche późno ale cóż ....

Bietka oj tak przydał by mu sie kopas w dupas ha ha ha

reklama
Bietka, heh :) same wiecie jak to jest, pierdzaco-stekajacy-zgagowy slon ;) brzuszek kanciasty, teraz juz bardzo widac, ze Mala ma polowe brzucha, kopie i czka jak dzika, a najbardziej jak slyszy Piotrka :) Lapie chwile w domu i stresuje sie jutrem, bo mam rozmowe z ginem o cc. Wyobrazcie sobie,ze juz mieli mi wyznaczac date, jak powiedzieli,ze moj lekarz to ich dawny kolega i oni nie beda mu ingerowac, bo moze on zechce zrobic cc u siebie. I to powiedzieli mi przy wyjsciu, myslalam,ze ich rozszarpie, bo obiecywali cos innego. Wiec czekam na jutro, pelna leku, bo nie mam zadnego papierku, ktory mowilby cos o cc. Rece mi opadaja od decyzji tych lekarzy. No i bede prosila gina o przywrocenie tego leku, bo teraz biore go niby awaryjnie, co sprowadza sie do tego,ze musze brac 3 razy dziennie, bo bez tego brzuch boli.

Anita bedzie dobrze jeszcze troszkę i Zosia będzie , jesteś w dobrych rękach ufach ginowi a on wie co robi ;-)

JA MAM PRANIE, SPRZĄTANIE

6mamo a jak w ogóle Ci się podobało spędziłaś miło czas ?

anisiaj kochana więc ja trzymam kciuki za jutro &&&&&&&&&&& niech rozmowa idzie po Waszej myśli :*
bobo moja ku końcowi @ - czuje się jakbym przytyła 100kg, wczoraj placki ziemniaczane i zeżarłam twixa :zawstydzona/y:

ja sprzątam codziennie no ale mam psa, więc.... - łazienki zostawiam na jutro- tam Igor nie wchodzi więc może być lekki syfek :laugh2::-p
kupiłam wczoraj "urządzenie" i młody wcinał przez to jabłko :) fajna sprawa
3020160570

u mnie w nocy była burza :/ i teraz idzie kolejna

boicie się burzy??? bo ja bardzo ... :( i dlatego jestem nie wyspana :(

bobo kupiłam wczoraj w takim sklepie jak entliczek - u nas w krak takie są ;-)
dałam 27 zł widzę że canpol ma tańsze :baffled: szkoda że nie sprawdziłam, myślę że w smyku mogą być

Aniś wiem że już cię nic nie pociesza ale już nie długo i Zosieńka bedzie z wami

Widziałam zalew:)

Bietka fajne urządzenie, jejku co to już nie wymyślą:)

idę sprzątać bo mam gości po południu

miłego dnia:)

reklama
Bietka też chciałam to kupic na allegro już sie rozglądałam super sprawa ten gryzak
Aguś to już od dawna jest 2 lata temu kumpela kupiła to ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry