• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

jestem wkur........ na maksa. m ma taki grafik na czerwiec w robocie ze prawie sie z nim nie bede widziec a jeden ciul chodzi sobie jak chce bo jest kierownikiem wielce kuzwa :wściekła/y: ale mam nerwy takie ze najchetniej bym do szefa m zadzwonila i powiedziala co mysle o tym wszystkim choc nie on ustala grafiki . no nerwa mam nie z tej ziemi.

reklama
bobo nie denerwuj się na rzeczy, na które nie masz wpływu - serwuję malinówkę - można pić z coca colą - na rozluźnienie
IMG_7416.jpg

anisiaj przesłuchałam i wiesz co ??? nie boję się :) bo mój Igi to porządny facet będzie - pfiii też se piosenki w warszaffce znaleźli :) :-D

wyp......... zaraz tego królika przez okno ... :wściekła/y: @ nadciaga : wniosek bietka nie może gotować królika przed @ .....

Ostatnia edycja:
Bobo jezeli to Cie pocieszy, to moj m co tydzien jest 3dni po 12h i 2 po 8h, bedziemy razem na nich marudzic :)

Bietka i o to chodzi, jak bedzie ok, to dostanie szampana :) przestaniesz z ta warszawka Ty, Ty, Ty Piwnico pod baranami?;)

Ogladacie Top Model? Komu kibicujecie?

bietka szef nie ustala grafiku tylko jeden z kierownikow. jest dwoch kierownikow w tym jeden siwy ch...j ktory moze wszystko i caly grafik jest pod niego robiony i on ma to gdzies ze chlopaki tez maja swoje zycie najwazniejsy jest on. a najgorsze jest to ze siwy dotal zieolne swiatlo co do grafiku od szefa

anisiaj ja ogladam i kibicuje Justynie :) mam nawet ja w znajomych na FB :) haha

bobo :( no cóż ... mój m też będzie dużo pracował w wakacje, taki okres... dopiero wyluzuje pod koniec sierpnia... - już się "ubezpiecza" i pyta czy sama mogę kąpać Igora, żebym się przyzwyczajała
pomyśl że jest lato... dużo będziecie z Julką poza domem

anisiaj - uśmiałam się - wiesz czemu ???
ostatnio spotkałam w parku pawła deląga, popyrtalał sobie na rolkach ...

nie oglądam top madl

dobranoc kochane :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry