• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ona powinna pracowac w mediach,bo ma fajna osobowosc. Z twarzy podoba mi sie Zuza i Renata, ale widze,ze ma wredny charakter.

Bietka, w obcislych spodenkach?:)

Uciekam kapac z m nasze dziecie. Martwie sie, bo bardzo obficie dzisiaj krwawie. 2 tyg po, a ja ciagle na bella mama :(

Witam przy kawce!!!
Anisiaj, Zoś superowy!!! i leżaczek też:) jak się Zosi nie spodoba, hmmm to będzie wszystko wina Bietki:PPP
co do krwawienia po cc, ja używałam tych bella mama tylko w szpitalu, później starczyły mi always. Nie miałam dużych krwawień, czasami były dni (jakieś właśnie 2 tyg po cc) że myślałam że już się skończyło całkiem. Ale ważniejesze jest że wypływa niż że gdzieś się to magazynuje i zrobił jakiś zator itp. Tak mi położna w szpitalu tłumaczyła.
6-kowa, fajnie że z mamą wszystko dobrze, teraz szybciutko niech wychodzi do domu! Gratulacje dla Michała!!
Bobo, bardzo fajna ta sukienka!!!! lubię takową do leginsów i też gdybym patrzyła czy we wszystkim dobrze wyglądam to połowę szafy bym wyrzuciła!
Aga, dla takiej wysokiej jak Ty taka sukienka na ramiączkach jak najbardziej!
Ale jesteście laski wysokie!!! jak chyba jedna z niższych po Bobo z moim 166cm:)

Dzień dobry:)

Zaprowadziliśmy z Kubusiem dzieciaki:)

Pochmurno chyba będzie lało:(

Justi dziś też masz taki szalony dzień???

Aniś buziak dla Zosi:)

jeśli mogę spytać powiedz czemu tak późno kąpiecie Zosie???

6 mamo gratulację dla Michała:)

Bobo Bietka to co ja mam powiedzieć jak m nie mam w domu cały miesiąc

reklama
Aga, bo tak nam wypada jedzenie. Albo o 19.30, albo o 22. O 22 jestesmy juz po spacerze z psem i m ma luz, a to on kapie Zosie. Po 22 mamy dozwolone 3h przerwy w jedzeniu, wiec u nas wtedy zaczyna siw tryb nocny. A powinno byc wczesniej?

Zosia dziekuje za buziaki :)

Justi, tak to sobie tlumacze, choc chetnie bym wywalila juz to bella mama.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry