• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aniś ja mam nadzieję że ty się nie gniewasz na mnie chodzi mi tylko to że ustalenie rytmu dnia dziecku jest bardzo pomocne i dobre dla rodziców i dziecka jeśli chodzi o kapanie to nie musi być 19 może być 20 chodzi o to żeby to była mniej więcej jedna godzina, dla mnie po prostu kąpanie o 22 jest troszkę za późno ale każdy robi jak uważa

Aga nie gniewam sie, cos Ty. Po prostu mysle,ze to sprawa indywidualna. My mamy wszystko pod godziny, doskonale wiem jak wazny jest rytm, ale uwazam,ze to musi byc nasz rytm, naszej rodziny, bo inaczej to nie zagra. Nie upieram sie przy 22, dopiero to dogrywamy. Dla nas to musza byc godziny, w ktorych bedziemy w domu i tyle, teraz musi to byc m, on tez tego chce zeby miec z mala kontakt. Potem jak ona podrosnie, odpadnie pepek, moge schodzic po 10 min w dol, az dojde do dobrej godziny.

Bez jaj. Po prostu kazda rodzina ma swoj rytm. Wole kapac ja pozniej, niz potem powierzyc to obcej osobie. Kontakt m z nia jest dla nas teraz wazniejszy niz rytm. Ale to nie znaczy,ze nie slucham Waszych rad :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry