• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Czyli straciłam posadę pogodynki na rzecz teściowej bobo? :-D

Dziewczyny co myślcie o białych szpilkach do mietowej sukienki? Podobno są modne, jacykow mówił żeby chodzić teraz w nich bo zaraz wszystki bedą miały :-D

Bobo co pediatra powiedziała o zębach? Idą ? Poleciła coś do smarowania?

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki moja tesciowa to nie tylko pogodynka ale i wrozka :) pamietacie ze mi przwidziala ze urodze w grudniu ? :-D

bietka na dziasla polecial masowanie a jak juz bedzie naprawde tragedia to paracetamol przeciwbolowy. buty od slubu zaloz :) haha biale mialas?

bobo - po szalonym weselu nadawały się jedynie do kosza. ;-)

anisiaj - nude powiadasz... no nude są OKI :) jak bujaczek ??? ile Zoś je teraz? 40-50 ml ??

Lezaczek nie wiem jak :) nie mamy baterii i czekamy do 3kg. Zos je 50 plus cycek, ma apetyt jak dzika, no ale w tej poradni kazali jej dawac ile zechce. Zdarza jej sie chciec co godzine. Wlasnie sie najadla i kangurujemy.

Ja mam slubne nieruszone, te z kosciola, bo te taneczne ledwo zyja. Moge Ci pozyczyc :) w ogole to musze sprzedac dwie pary butow, bo kupilam za male. Taka jestem zdolna ;)

Bobo ja kopytka z sosem i surowke z jablka i marchewki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry