• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam zaliczony spacer, szybki, godzinny ale zimno jak cholera :/
spotkałam piłkarza.. Igor się do niego uśmiechał, on się uśmiechał do Igora a ja do nich :-D dobrze że make up walnęłam i czyste jeansy założyłam :) :-D:-D:-D

anisiaj Igor się prężył i był bordowy jak mu nic z piersi nie leciało i się złościł. Jeśli na napięty brzuszek to znaczy że coś z brzuszkiem, a podkurcza nóżki? herbatka koperkowa chyba jest od 1 dnia życia

Bietka ona sie prezyla w lozeczku i puszczala baki. Wczoraj nam mowili,ze jak zacznie podjadac z cyca, to przybedzie kup, moze to to,sama juz nie wiem.

Dzień dobry dziewczynki!!!
U nas choroby znów zawitały.Szymon i Franuś mają ponad 39 st gorączki,Kamilka masakrycznie kaszle,tylko Karol jest z nich ''najzdrowszy''.Normalnie się zaraz pochlastam!!!

@ nie nadeszła jeszcze.

Kupiłam test,ale aż się boję siknąć.
Ciociu Bietko Franuś bardzo dziękuje za podarunek!!!
Anisiaj ja mimo,że jestem ''multi mama'' to nie doradzę,bo już zapomniałam jak to dzieci małe były.

aniś no może to to ... dobrze że puszcza bąki

Krysia sikaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! błagam... nie trzymaj nas w niepewności :) jak mama ?
ojej ale się rozłożyły dzieciaki :( zdrówka,
dobre będzie czy za duże, szczerze pomiędzy 104-a 110 nie było różnicy więc wzięłam 110

Napisze na spokojnie, bo po 3h mala mi chyba odpusci. Mamy taki bilans w tabeli, z tego sie rozliczami. Glowna kupe robi w nocy, czasem zdarza jej sie druga w dzien,ale rzadko. Musze ufac,ze skoro w por.laktacyjnej prowadzi nas lekarz,ktory zna przypadek, to wie co robi. Doceniam bardzo Wasze rady,sama Was przeciez o nie prosze, ale nasza sytuacja jest o tyle wyjatkowa,ze to wczesniak na piersi i sondzie. Lekarka nam podlicza ml, kupy, siku i mowila,ze jest ok.

Bietka, to prezenie z podkurczaniem plus baki. Od wczoraj mam nakladki i ciagnie jak dzika. Tylko cycek i cycek, jestem cyckiem.

6mamo, jak mama? Sikaj szybko! Zdrowka dla dzieciakow!

Bobo, ja tez myslalam,ze male dzieci nie maja kolek,zdziwila mnie wczoraj ta lekarka. Teraz w gazecie czytam,ze od 3-4 tyg, juz nie wiem jak to jest. P.s.przystojny pilkarz?:)

Bietka, baba w aptece polecila m koperek, mowil,ze dziecko ma 2tyg, mowila,ze git. Przyszedl do domu, a na ulotce,ze od 4tyg.

Oszalec mozna.

kurde nie wiem ... od 4 tyg ... a możesz zadzwonić do tej poradni ? jak podkurcza to brzuszek... chyba... Igor też mało kup robił :) jedną dziennie, przy karmieniu mieszanym jak oni to cudnie nazywają

Krysia sikaj ...

Ups, pytanie o pilkarza mialo byc do bietki.
Co do kopru, mowila,zeby dac jak zaczna sie kolki z regula trzech: wycie przez 3h, 3 razy dziennie, co najmniej 3dni. Juz widze jak czekam,az drze sie 3h;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry