• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Lejdis moja mamcia już dziś miała wyjść do domu,ale tato coś tam jej nagadał i poprosiła lekarza by mogła zostać do jutra.
Siknę dziś wieczorkiem.
M jak przyjdzie z pracy po 17tej to zamówimy prywatną wizytę pediatryczną.

Bietka koszulka jest super w sam raz na Franka i od razu kazał ją na siebie założyć.

Dziewuszki ja z m zostaliśmy przez przytulisko pozytywnie zaopiniowani jako panciowie dla suni o imieniu Hanka.Śliczna czarna sunia z białym brzuszkiem,wielkością do labo,2 latka wysterylizowana.
Nie wiem co mam teraz zrobić czy pojawienie się psa w domu nie wzmoże objawów chorobowych.

reklama
Brynkota?:)

6mamo, tyle fanek czeka na ten strumien ;) dajesz ku naszej uciesze ;)

Hmm a sunia moze poczekac? Jesli dzieciaki nie maja alergii, to pies nic nie zmieni. Moze jedynie uleczyc, jako dogoterapeuta :)

JA NIE WIEM JAK MOZNA TAK ROBIC, MIEC TEST I CZEKAC?:) ja juz bym go obsikala 10 razy ;)

Ostatnia edycja:
Jak na złość mnie się nie chce jeszcze siku.

Acha zapomniałam napisać,że dzieci nie są uczulone na psa,a sunia niby stworzona do dzieci,może być w bloku,pieszczocha i cierpliwie znosi nawet najbardziej mocne objawy miłości od dzieci.

6 mamo Ty nam tu nie sciemniaj tylko marsz do lazienki odkrec wode i te magiczne 4 krople poleca i zobacz jaka mozesz niespodzianke sprawic m jak wroci z pracy hehe

6mamo, powazna decyzja, Ty masz wielkie serce, na pewno sie pokochacie :)

Bobo, yhmmmm. Brynkot na naramkach, to moje dwa nowe slowa od Was ;) i jeszcze jakos na gile tak smiesznie mowicie ;)

Bobo, co tam m, my tu czekamy!;) 6mamo odkrecaj wode, popatrz na plomien swieczki i siiiiiiiii

nie no szok - jadę do Gorzowa sikać !!!! jak tak można nas maltretować ??? Krysiu litości
cieszę się że Franiowi się podoba - powiedz mu że to na mecz Polski z Lichtenstainem 24.06 - chyba tak

bobo - pogoda i zęby... mnie się chce spać, 3 kawy nie wypiję

anisiaj przystojny ale niski

reklama
bietka zrob mi kawusiiiiiiii

kurde julka cos mi pokasluje ale tak lekko jakby udawala hihi tak ehehe leciutko jakby wymuszone hehe. nie wiem czy ma kaszel czy cos ja tam w gardle drapie. oby sie nie rozchorowala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry