• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

Sprawunki to sprawy? Uczynki?

Ja znam dziwne lubelskie-pazlotko, strugaczka

I lomzynskie - ustal

Ssak sie rozbudza,zaraz znowu zamienie sie w cycek. Ksiezniczka zmienila zabe w ksiecia, ssak zmienia mnie w cycka ;)

reklama
dzien dobry babeczki :)

anisiaj ja obstawiam ze to kolki , niestety :( buzi dla Zosi z okazji 2 tyg

bietka wlasnie ja tez zastanawiam sie nad pralka beko ale kusi mnie tez samsung eco buble czy jakos tak , moj m wcale mi nie pomaga w tej sprawie mowi kup sobie jaka chcesz ot facet ...

6mamo chyba zly tescik mialas , powtorz rano z porannego moczu &&&& Zdrowka dla dzieciaczkow :*

Bobo z tego brynkotu to zawsze mi sie smiac chce hehehe

Ide zrobic obiadek i pozniej do Was zajrze :)

aha jeszcze mam pytanie czy ktoras probowala wzywac speca do pralki jak nie chciala wypompowywac wody i czy cos to dalo , kurcze boje sie ze przyjdzie fachowiec wezmie 100e i powie ze pralka jest na zlom

Kupiłam PRE-TEST płytkowy,podobno dość czuły.

Może i owulka się spóźniła,od kilku miesięcy mam tak,że raczej jest wcześniej niż później.

Kinga u mnie kiedyś pralka taki numer wycięła,nabrała wody i wypuścić nie chciała.Facet przyjechał,wodę wybrał,coś tam ponaprawiał i skasował nie w euro oczywiście,ale też jak za zboże.A pralka prała od naprawy może jeszcze z tydzień czy dwa.

Ostatnia edycja:
Krysiu to sobie chyba odpuszcze ta naprawe bo tez tak moze byc . Powtorz rano test , moze mialas troche stresow bo martwilas sie o mame i @ sie zatrzymala albo rosnie mala fasolinka &&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry