• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

strugaczka=temperówka:)
Co do pralki mam whirpoola ładowaną od góry od 6 lat. Raz się "zawiesiła" i nie chciała wod wypompować, ale to na gwarancji jeszcze. Wyłączyliśmy z gniazdka i właczylismy i ruszyła.

reklama
Anisiaj, z tego co pamiętam, my jeszcze przez kilka dni nie zanurzaliśmy. Wyczyść jej dokładnie pępuszek, bo tam jest pewnie jeszcze trochę zaschniętej krwi.

bobo to nie jest wysoka temp. obserwuj, sprawdzaj - Gosia kiedyś pisała że zbija się dopiero powyżej 38 ...
aniś nam odpadło wszystko w szpitalu- tam go wykąpali w całości przed wyjściem i w domu też tak go kąpaliśmy, więc nie wiem jak wygląda, "ta pozostałość".

reklama
bietka nie mam czym zbic :( jestem sama w domu a m nie moze sie urwac z roboty bo sa we dwoch :( a nie mam nic na goraczke w domu

mozliwe ze to na zeby albo po szczepieniu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry