• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

mój Kuba ma katar od 2 tyg nie wiem czy z nim jutro do lekarza nie pojadę

Bobo podobno zbija się temp powyżej 38

6 mamo dziwne że test wyszedł negatywny ale zrób jak dziewczyny radzą i rano powtórz

reklama
bobo tak, może być od zębów i może być po szczepieniu,obserwuj, takiej temp i tak się nie zbija. Niech m kupi na wszelki wypadek paracetamol dla niemowląt.

zmierzylam jej przed kapiela miala 36.4. jutro zaopatrzymy sie w srodki na zabkowanie zeby miec w gotowosci w razie cego. teraz juz spi na szczescie

slyszalyscie o tych poje....bach z londynu? masakra co sie teraz dzieje :(

Ostatnia edycja:
Bobo, jak najbardziej może być po szczepieniu i tym bardziej przy ząbkowaniu. Ja używałam nurofenu. Ale jak się zmniejszyła temp. to nic nie podawaj.

dwoch murzynow zabilo czlowieka. molody zolnierz szedl sobie a oni z tasakiem i nozem go zaatakowali. obcieli mu glowie . wywlekli cialo na srodek ulicy i kazali przechodniom robic sobie zdjecia. jeden zaczepil przechodnia i kazal mu nagrywac filmik. murzyn z tasakiem i nozem w rekach zakrwawionych opowiada o tym co zrobil. obcinajac mu glowie krzyczeli "w imie Boga". policja ich otyczyla nie chcieli sie poddac to zostali bezpiecznie postrzeleni i sa obecnie w szpitalu.

http://wiadomosci.wp.pl/gid,15671083,kat,355,title,To-on-zaatakowal-w-Londynie,galeria.html

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry