• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

anisiaj zadzwon do swojego gina i zapytaj :) mysle ze oczyszcza sie wszystko. ja miala np tak ze nie krawilam a tu nagle chlust i polecialo tyle ze nie wiedzialam gdzie mam lapac, skrzepy tez mi lecialy co jakis czas. jesli masz byc spokojna to zadzwon do gina i zapytaj

reklama
dzień dobry:)

Kurcze ale miałyście nockę:(

Bobo idziesz do lekarza z Julką???

Aniś ja też miałam skrzepy

Zbieram się z Kubą do lekarza niech go obejrzy bo ten katar to jakaś masakra

miłego dnia:)

Wiecie, dr google twierdzi,ze skrzepy oznaczaja krwotok w macicy ;)

Justi, dziekuje za paczke :* oj pojdziemy na szoping, pojdziemy :)

aga, zdrowka dla Kuby!

Bietka, 6mamo spicie?

reklama
Dzień doberek dziewczynki!!!

Ja też miałam hardcorową noc,bo Franek miał gorączkę cały czas,której ni jak nie szło zbić i do tego potworne dreszcze,więc do 4 rano czuwałam przy nim.

Rano przed 10 była nasza doktor i Franek ma ropne zapalenie migdałków i Szymon też,Kamila oprócz swojej standardowej astmy jeszcze jakąś wirusówkę załapała i każdy z nich ma antybiotyk.Tylko Karol jest najzdrowszy,bez antybiotyku,na witaminach i tabletkach do ssania.

Zaraz wybywam do apteki po leki i zastanawiam się czy na ten cel kredytu nie wziąć :szok:!!!
No i doktor dała zielone światełko na naszą sunię w domku.

Anisiaj ja też miałam skrzepy.Zależy jakiej są wielkości,bo jak są jakieś mega wielkie,to może warto do gina się jakiegoś wybrać.Miałam też tak jak Bobo parę dni już niby nie leciało,a potem jak wstałam to aż po nogach chlustało.Miałam też jak szłam do toalety przy podcieraniu z dołu taka jakby galareta mi wychodziła,nie dało się tego wytrzeć,bo takie gęste i rozciągliwe(sorki za niesmaczny opis).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry