• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

witajcie

czytam Was ale moje dziecko ma zły dzień... kroję chleb, chce nóż, nie dam - ryk i tak ze wszystkim, ledwo kawę zrobiłam... w nocy budził się co godz. - chyba zęby albo pogoda - albo wszystko naraz :-(

miłego dnia wszystkim

reklama
Bobuś @ nie ma,ale testu nie robię bo szkoda mi kasy tym bardziej,że teraz kupa kasy pójdzie na leki dla dzieci.Po niedzieli jak nic się nie wydarzy zrobię sobie betę i wtedy będę miała 100% pewności.

Anisiaj, próbowalam wybrać takie skarpetki, żeby nie wszystkie różowe były:)
6-kowa, zdrówka dla rodzinki!!
Bietka, my tak mieliśmy wczoraj. U nas ewidentnie pogoda. Dzisiaj Kubek został w domu żeby mogła się nim nacieszyć:))) uczymy się literek...sam chce:szok: I przygotuj się że Igi będzie tak Cię "próbował" na ile mam mu pozwoli:))
Aga, może alergik?

Wróciłam z apteki strasznie nie było,za wszystkie leki zapłaciłam 25 zł.Doktor wzięła stówkę,ale zbadała 4 dzieci i za tą cenę i mnie i m by zbadała jakby było trzeba.

Sezon na truskawki się rozpoczyna,u nas w warzywniaku są ze bezcen czyli 25 zł za kg:szok:!

Ostatnia edycja:
jestem i ja po pracy z humorem do d....

anisiaj masz racje ze ta pogoda odbiera chceci czlowiekowi na co kolwiek , nie wiem jak u Was ale u mnie 6 st zimno , pada i wieje buuuu . co do skrzepow to ja ich nie mialam wiec sie nie znam , dla spokojnosci wybierz sie do lekarza wiem ze logistycznie to wyzwanie ale nie bedziesz sie martwic nie potrzebnie.

6mamo to faktycznie przystepna cena za lekarza i za leki tez . Ale Ty twarda jestes ze dzis nie polecialas na bete ;-)

Ale tu dzis pusto , gdzie wszystkie jestescie ???

Walcze od rana z apetytem Zosi, ciagle chce ssac i wisi tak godzine na cycku, widac,ze sie nie najada. Odkladam ja,zeby zrobic mieszanke to drze sie na caly blok. Zjada i spi tylko godzine, potem krzyk i ssie kocyk, jak m ja przytula to jego chce ssac. Lekarka nam wyliczyla,ze powinna zjadac 450ml dziennie, a jak chce to wiecej. Wiec od dwoch dni 450 to ona ma zjedzone juz o 16. Mam dzisiaj z nia taka gimnastyke,ze az rana mnie szczypie. A najlepsze,ze we wtorej miala byc polozna, a o 11 domofon,przyszla dzisiaj, inna,bo ma w naszym bloku 2 inne matki. Bylam spocona, w srodku karmienia, m na zakupach, w pokoju chaos, Zosia ssie rozek jak ja odkladam, istna patologia. Spytalam o skrzepy, mowila,ze tak moze byc.

Smerfie, u nas 8stp, deszcz i szarowka. Co sie stalo,ze zly nastroj?

reklama
anisiaj to faktycznie polozna sobie mogla pomyslec ze niezla z Was patologia :-):-):-)
Dobrze ze Zos ma apetyt , niech duzo je i ladnie rosnie :)
W pracy mnie wyprowadzili z rownowagi , ale to normalne w piatek , chyba wszyscy sa juz zmeczeni i warcza na siebie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry