reklama

Nasze sprawy...

jestem :)

kuzynka juz poszla . dali zaproszenie na wesele posiedzieli i na szczescie byla pora kapieli wiec m dal im do zrozumienia ze maja sobie isc bo tak to by dalej siedzieli. a julka usnelam m na kolanach przed kapiela hihi.

reklama
Dziś ewidentne mam zły dzień , @ się zbliża, Igor wisiał mi na nodze cały dzień, cały czas chciał za raczke, i pokazywał "tam". I tak sobie chodziłam cały dzień, a jak chciałam zmienić kierunek. Płacz.
9 stopni, deszcz,zimno mi brrrrrrrrr.
Jeden plus, przeszedł dziś samodzielnie cały salon, ponad 12 kroków, tata dumny a ja zła poszłam na spacer z psem.

Caluje Was wszystkie :*

Przepraszam ze tylko o sobie......

Moze jutro będzie lepiej....

Ostatnia edycja:
Bietka, nie chcę Cię straszyć...ale lepiej nie będzie...U nas jak Kuba wypróbował nowej mobilności to już więcej nie chciał usiedzieć na miejscu. I tylko łaziłam z nim całymi dniami.
Anisiaj, szwagierka opowiadała jak zaskoczyla ich położna:) miała przyjść po południu, przyszła rano. Ona w piżamie, bałagan wszędzie:), mała zrobiła kupkę z rozpryskiem na pół łóżka:) patologia:)
My byliśmy u kuzynki, chlopcy się pobawili. Teraz Kuba nie ma zamiaru iść spać.

Bobo słyszałam w radiu o tym

Aniś nie przejmuj się ta położna podejrzewam że nie jedno widziała

Bietka jutro będzie lepiej:) Meczyk wieczorem obejrzymy:) buziak:)

Smerfi nie warto się pracą przejmować

Justi czyli długi wieczór się zapowiada

6mamo zdrówka dla dzieciaków:)

Byłam dziś z Kubą u lekarza jest całkowicie zdrowy katar mu nie spływa tylko jest jakiś tam nie pamiętam jak to się nazywa kazała mu dikortinefem kropić i powinno przejść:) Moja pyza waży 10 kg:szok::szok::szok: pani doktor powiedziała że przeciętne roczne dziecko w Polsce waży 9,5 kg

Jenyyy jak mnie zaraz trafi. M zrobil pokarm, karmie przez sonde jedna strzykawka, druga a w butelce pelno mleka. Pytam go co tak duzo zrobil, a ten ze normalnie. Okazlo sie,ze wlal do butelki, w ktorej ja juz odmierzylam wode. Szlag mnie trafi, podwojna dawka wody, dziecko glodne, placze, a ja musze teraz czekac. Czy nic jej nie bedzie po takim rozcienczonym mleku?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry