reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzien dobry :)

Ale mialam dobra noc. M wstawal do Zosi, ja dopiero o 6, potem zasnelysmy i pobudka o 9.

M idzie na chrzciny, a wieczorem nalot tesciow. Wczoraj m sie pyta tesciowej, o ktorej beda, a ta zdzwiona po co, bo przeciez miala byc w pon, a teraz u brata. Grunt to spieszyc sie,zeby zobaczyc nowonarodzona wnuczke...no wiec laskawie wpadna wieczorem.

Co to za pogoda??? Ale deprecha

ja pospalam z Julka teraz pije kawusie :) m 3 dni teraz w pracy wiec meza bede widziec przed snem i rano :(

mowili w pogodzie ze do konca maja ma tak pieknie byc jak jest teraz :(

wczoraj kupilam na gruponie kwiaty dla mamy na dzien mamy z ppoczty kwiatowej. ale wiecie jak robia ludzi w balona. daja ladna niska cene tj 40zl za kwaity na dzien matki o wartosci 80zl. no ale najtansze kwiaty kosztuja 109zl wiec te 29 i tak trzeba doplacic. no oszukanstwwo. ale ok. kupilam zaplacilam i jutro mamuska dostanie kwiaty :) ale sie zaskoczy hihi

a w ogole zamowilismy mamie krem na allegro i krem dotarl z data waznosci do konca maja tego roku. :szok: no jaja sobie z ludzi robia. krem do cery wrazliwej wazny kilka dni a tani nie byl. i m napisal maila do tego sprzedawcy ze chce nowy krem z normalna data waznosci albo zwrot kasy. no i zobaczymy co odpisze .

masakra ja dziś chciałam pranie powiesić na balkonie to tak szybko jak weszłam na balkon z tym praniem to jeszcze szybciej uciekałam bo tak zimno:((

Aniś będziecie mecz oglądać???

dziewczyny muszę ubrać starszaków ale jak patrzę na ceny ubrać to masakra gdzie wy kupujecie ubrania???

aga ja niektore ubranka w pepco ale tam jakosc hmmm taka sobie ale dla takiego malucha to na raz albo na allegro uzywane ale nie zniszczone mozna dostac za naprawde niska cene :)

reklama
No to w pepko też im czasem coś kupię tylko tak jak piszesz jakość nie ta, rozglądam się pomału żebym ich miała w czym do szkoły puścić we wrześniu,

dla Kuby nie potrzebuję nic bo dostałam całe mnóstwo porządnych oryginalnych ubrań, także na następne pół roku może rok mam go z głowy

największy problem mam z ubranie Dominika on jest nie wymiarowy a poza tym jakoś tak nie umiem chłopca fajnie ubrać wiecznie tylko koszulka spodnie dresowe i bluza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry